search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:38
MENU CLOSE

TikToker Tzane: Τι είπαν οι YouTubers που ήταν μαζί του – «Τον έβλεπα να πέφτει, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα»

18.03.2024 16:51
tzane-new

Τραγική κατάληξη είχε το ταξίδι στην Ιταλία του Έλληνα TikToker Tzane, καθώς κατά τη διάρκειά του είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Ο γνωστός TikToker άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, (12/3), στο χωριό Roghudi Vecchio, ενώ μαζί του ήταν και τρεις φίλοι του. Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή από τον φίλο του Κρις Κόγια, ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία.

Οι δύο YouTubers και φίλοι του 23χρονου  που ήταν μαζί του στην Ιταλία, Χρήστος Κόγιας και DreamGreek έκαναν σήμερα ένα σύντομο βίντεο στο Instagram για να εξηγήσουν πώς συνέβη η τραγωδία.

Όπως περιέγραψαν, ο Tzane βγήκε σε ένα μπαλκόνι δίχως κάγκελα και χωρίς να κοιτάξει πάτησε το ένα πόδι του στο κενό. Μοιραία επήλθε η πτώση και το σώμα του κατέληξε σε γκρεμό, όπου και πέθανε ακαριαία. «Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιοδήποτε challenge, ούτε κάναμε οποιοδήποτε challenge, ούτε οτιδήποτε το ακραίο», λένε χαρακτηριστικά.

Και προσθέτουν: «Κάνουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε για το τι συνέβη. Ισως είναι σκληρά αυτά που θα ακούσετε, όμως είναι η αλήθεια και δικαιούστε να την γνωρίζετε όπως έγινε. Ξεκινήσαμε τέσσερα άτομα να εξερευνήσουμε μερικά εγκαταλελειμένα χωριά στη νότια Ιταλία. Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιοδήποτε challenge, ούτε κάναμε οποιοδήποτε challenge, ούτε οτιδήποτε το ακραίο», αναφέρουν αρχικά και προσθέτουν: «Φτάσαμε στον προορισμό μας όσο ακόμα είχε λίγο φυσικό φως και αποφασίσαμε να πάμε στο χωρίο Roghudi Vechio. Είχαμε και φακούς μαζί μας και τα πάντα από εξοπλισμό και αφού περιπλανηθήκαμε για λίγο στους δρόμους, αποφασίσαμε να μπουμε σε ένα από τα σπίτια που ήταν εκεί».

Ενώ για την στιγμή της πτώσης του 23χρονου, λέει ο Χρήστος Κόγιας: «Μπαίνοντας μέσα, εγώ πρώτος αντίκρισα ένα μπαλκόνι που ήταν μπροστά μου το οποίος δεν είχε κάγκελα. Βγήκα έξω και καθώς γύρισα για να μπω μέσα, είδα τον Τζάνε χωρίς να κοιτά κάτω, πάτησε το δεξί του πόδι στο τσιμέντο και το αριστερό απλά έφυγε στο κενό με εμένα να το βλέπω όλο live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα».

O DreamGreek πρόσθεσε: «Τα χάσαμε τελείως, απλά πάγωσε ο χρόνος. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν είναι πραγματικότητα αυτό που βιώνουμε. Πήρα τηλέφωνο το 112, ήρθαν οι πρώτοι καραμπινιέροι, ήρθε το rescue team, είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Καρυστιανού: Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξανά, μαζί με 1,3 εκατ. υπογραφές – Δείτε ζωντανά

Πάτρα: 88 συλλήψεις μόνο το Σαββατοκύριακο!

Παραλίγο τραγωδία: Γυναίκα χτυπήθηκε από ρεύμα όταν ο χαρταετός της ακούμπησε σε κολώνα της ΔΕΗ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:38