search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:05
MENU CLOSE

Ευάγγελος Αποστολάκης για F-16: Να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση του

20.03.2024 15:43
APOSTOLAKIS
Eurokinissi

«Ευχής έργο» χαρακτηρίζει σε δήλωσή του ο Ευάγγελος Αποστολάκης Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, το γεγονός ότι διασώθηκε ο πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους που κατέπεσε σήμερα στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αλοννήσου και Χαλκιδικής.

«Είναι ευχής έργο ότι ο πιλότος του αεροσκάφους έκανε χρήση του συστήματος εκτίναξης και σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε σώος. Θα πρέπει λοιπόν να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση του F-16. Είναι ζήτημα μεγάλης σημασίας να δοθούν το συντομότερο δυνατό σαφείς απαντήσεις για το συμβάν καθώς αυτό θα έχει όφελος τόσο για τις Ένοπλες Δυνάμεις συνολικά όσο και για το ανθρώπινο δυναμικό που τις υπηρετεί και τις τιμά», αναφέρει ο κ. Αποστολάκης.

Διαβάστε επίσης:

Μαρκόπουλος για Τέμπη: Η απάντηση στις 57 οικογένειες δεν είναι το μίσος αλλά η δομική μεταρρύθμιση

Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση: Eίστε αγέλη εξουσίας, παρωδία η εξεταστική για τα Τέμπη

Κόντρα Φάμελλου – Βορίδη για τα Τέμπη: «Έχετε αποφασίσει να αμνηστεύσετε τα δικά σας πολιτικά πρόσωπα» – «Καταθέστε πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50