search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:21
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Η αδιαφανής πολιτική Μητσοτάκη στο Ουκρανικό βλάπτει την Εθνική μας Άμυνα και Ασφάλεια

21.03.2024 21:50
syriza-new

Ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τα ερωτήματα να ανακύπτουν από την ανάρτηση του Ουκρανού προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι, σχετικά με «συμφωνίες με τις ελληνική κυβέρνηση», οι οποίες επιτεύχθηκαν κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Οδησσό.

«Οι σημερινές δηλώσεις του Ουκρανού Προέδρου Ζελένσκι για την επικοινωνία του με τον Πρωθυπουργό σχετικά με “την εφαρμογή των συμφωνιών κατά την πρόσφατη επίσκεψή του κου Μητσοτάκη στην Ουκρανία και την εν εξελίξει αμυντική συνεργασία, ειδικά όσον αφορά την αεράμυνα”, αποτελούν την πλέον ανησυχητική επιβεβαίωση για την αδιαφανή και ανεύθυνη εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εγκλωβισμένη στο δόγμα του “δεδομένου συμμάχου”» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει καλώντας την κυβέρνηση «να ενημερώσει άμεσα την Εθνική Αντιπροσωπεία για το περιεχόμενο των συμφωνιών με την ουκρανική πλευρά και ειδικότερα για τις συμφωνίες που αφορούν στην ενίσχυση της ουκρανικής αεράμυνας».

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Τα Τέμπη «βύθισαν» 5 μονάδες την κυβέρνηση

Μετά το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ ζητεί την κλήση Ασημακοπούλου-Κεραμέως-Μενουδάκου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για το «Email-gate»

ΣΥΡΙΖΑ: «Κατάληψη» Βουτυράκου στα social του φαντάρου Κασσελάκη – Αυτό είναι το νέο think tank τεχνολογίας, oι 6 επιστήμονες που το συγκροτούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:20