search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:08
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Έβγαζε έναν θυμό για την Αλίκη» (video)

25.03.2024 12:59
kainourgiou

Στη συνέντευξη, την οποία είχε πάρει η ίδια από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

«Έχω πάρει μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν ήμουν πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο. Ήταν φίλος του μπαμπά μου, έμενε στο Χαλάνδρι, ήταν στα τελευταία του. Ήμουν πρωτοετής και έπρεπε να δώσω εργασία για το τέλος της χρονιάς», είπε αρχικά η παρουσιάστρια

«Ήταν συγκλονιστικός, ευγενέστατος, αλλά έβγαζε έναν θυμό για την Αλίκη. Δεν θα τη δημοσιεύσω ποτέ, αυτά που ακούστηκαν δεν θα έπρεπε να έχουν ακουστεί. Έβγαζε μια πικρία και έναν θυμό. Φορούσε μια μπορντό ρόμπα και με δυσκόλευε η ομιλία του», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Και για μια άλλη ηθοποιό πολύ γνωστή που είναι τώρα στη ζωή, δύσκολη ηθοποιός ακούγεται ότι είναι, αλλά πολύ σπουδαία, μιλούσε με τα χειρότερα. Το θυμάμαι και έλεγα πώς θα τα ακούσει αυτά τα πράγματα ο καθηγητής. Μιλούσε με τα χειρότερα, του είχε φερθεί πολύ άσχημα», πρόσθεσε.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Ράντου: Ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος της παράστασης (video)

Βαγγέλης Περρής: «Δεν έχω ούτε τα προσόντα, ούτε την εμφάνιση του παρουσιαστή. Είμαι συμπληρωματικός»

Χρήστος Δάντης: Τι λέει για τη Μαρίνα Σάττι και την πικρία του για τη Eurovision

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:07