search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:16
MENU CLOSE

Κολωνός: «Αδιανόητα πράγματα, προσπαθούσαν να πουν πως έφταιγε η 12χρονη» λέει ο Λύτρας για τους κατηγορούμενους

29.03.2024 20:02
KOLWNOS
Eurokinissi

«Το σκεπτικό ήταν πως η μητέρα δεν εξώθησε και δεν πήρε ποτέ χρήματα, ήταν μία δικαίωση» σχολίασε μεταξύ άλλων σχετικά με την απόφαση της καταδίκης του Ηλία Μίχου για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Απόστολος Λύτρας, σήμερα Παρασκευή (29.03.24). Ο δικηγόρος τόνισε παράλληλα ότι ακούστηκαν αδιανότητα πράγματα από τους κατηγορούμενους.

Μιλώντας στο Mega ο κ. Λύτρας σχετικά με την απόφαση για αθώωση της μητέρας της ανήλικης για πορνογραφία και μαστροπεία δήλωσε:

«Το σκεπτικό ήταν πως η μητέρα δεν εξώθησε και δεν πήρε ποτέ χρήματα. Ήταν μία δικαίωση πρωτίστως της 12χρονης, η οποία σύμφωνα με τις καταθέσεις αλλά και το βιντεοληπτικό υλικό που προβλήθηκε στη δίκη είχε περιγράψει το τι συνέβαινε. Ήταν αδιανόητο έδρα δικαστηρίου να μην δεχτεί τους ισχυρισμούς», τόνισε ο κ. Λύτρας.

«Ξεπεράστηκαν τα όρια»

«Το είχα πει από την αρχή πως η εισαγγελική πρόταση δεν θα σταθεί. Στη δίκη ακούστηκαν αδιανόητα πράγματα από τους κατηγορούμενους. Ξεπεράστηκαν τα όρια και προσπαθούσαν να πουν πως έφταιγε η 12χρονη», υπογράμμισε.

Για το πώς αντέδρασε η μητέρα της ανήλικης στην απόφαση του δικαστηρίου, ο κ. Λύτρας επισήμανε πως η μητέρα δέχτηκε με πολύ συγκίνηση την απόφαση.

«Μπήκαν μέσα τα ανήλικα παιδιά της και την αγκάλιασαν. Ήταν πολύ συγκινητικό. Η 12χρονη μίλησε με τη μητέρα της στο τηλέφωνο. Θα απαιτηθεί λίγος χρόνος για τα διαδικαστικά της επιμέλειας αλλά θα πάρει τα παιδιά», σχολίασε ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Τη Δευτέρα οι ποινές στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης – Ικανοποίηση για την απόρριψη της πρότασης της εισαγγελέως

Αγία Παρασκευή: Συναγερμός για «ύποπτο» αντικείμενο σε σούπερ μάρκετ στη Μεσογείων

Πάτρα: Άνδρας απείλησε άτομο με τσεκούρι – Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:14