search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:41
MENU CLOSE

Νέο συλλαλητήριο των αγροτών στο μνημείο του Κιλελέρ – «Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε φιέστα η επέτειος της εξέγερσης»

31.03.2024 11:36
kileler_agrotes

Νέο συλλαλητήριο πραγματοποιούν, σήμερα, οι αγρότες της Θεσσαλίας στο μνημείο του Κιλελέρ ενόψει της 114ης επετείου από την εξέγερση.

Τα τρακτέρ παρατάχθηκαν, από το βράδυ του Σαββάτου, στο μνημείο για να μην επιτραπεί σε κυβέρνηση και τοπικές αρχές να μετατρέψουν σε φιέστα την επέτειο της εξέγερσης.

«Την Κυριακή θα περιφρουρήσουμε τον χώρο του μνημείου, δεν θέλουμε να γίνει μια ακόμα φιέστα, όπου θα ακούσουμε λόγια συμπάθειας, ότι έχουμε δίκιο και αόριστες υποσχέσεις όπως ακούμε εδώ και μήνες. Την εκδήλωση θα αναλάβει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα. Καλούμε αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους της Θεσσαλίας να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση. Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι χρειάζεται να δώσει λύσεις, δεν μας αρκούν πλέον τα λόγια», είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κόκοτας: Στη ΜΕΘ για 4η μέρα – Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Λάρισα: Περίεργη τριπλή «εισβολή» στην απόρρητη συχνότητα του ΟΣΕ – Τι κατήγγειλε στην Αστυνομία ο Σταθμάρχης

Πού πήγε ο χειμώνας; – Νέο ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών το πρώτο τρίμηνο του 2024  στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58