search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:59
MENU CLOSE

Η Σαουδική Αραβία στέλνει για πρώτη φορά γυναίκα να συμμετάσχει στα καλλιστεία της Μις Υφήλιος 

01.04.2024 13:34
montelo-saudiki-aravia

Η Σαουδική Αραβία έκανε ένα θετικό και ιστορικό βήμα, όσον αφορά τις γυναίκες, καθως όπως έγινε γνωστό, για πρώτη φορά στην ιστορία θα σταλεί μοντέλο στα καλλιστεία της Μις Υφήλιος προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα.

Η 27χρονη Ρούμι Αλκαθανί, θα είναι αυτή που θα συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, η οποία μάλιστα πόζαρε με την σημαία της χώρας της, σε μία κίνηση έκπληξη απο τη χώρα της αραβικής χερσονήσου.

«Είναι τιμή μου να συμμετέχω στον διαγωνισμό Miss Universe 2024. Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη συμμετοχή του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στα καλλιστεία Μις Υφήλιος» δήλωσε η
Η Ρούμι Αλκαθανί, εκτός από Μις Σαουδική Αραβία, η Αλκαθανί έχει κερδίσει και τους τίτλους Μις Μέση Ανατολή (Σαουδική Αραβία), Μις Αραβικός Κόσμος Ειρήνης 2021 και Μις Γυναίκα (Σαουδική Αραβία).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:57