search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:44
MENU CLOSE

Ρωσία: Έκρηξη σε καφέ στη πόλη Βορονέζ -Δεν υπάρχουν θύματα

01.04.2024 11:28
kafe-ekrixi-russia

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα σε κεντροασιατικό καφέ στη πόλη Βορονέζ, στη νότια Ρωσία, με αποτέλεσμα να σπάσουν παράθυρα, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα την τοπική αστυνομία.

Σε εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν από το ειδησεογραφικό δίκτυο Zvezda φαίνονται να έχουν σπάσει τα παράθυρα του καφέ “Eastern Tea House”.

Ο όμιλος μέσων ενημέρωσης Mash μετέδωσε ότι το καφέ δέχθηκε επίθεση τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν δεν υπήρχαν υπάλληλοι ή θαμώνες στον χώρο.

Αξιωματούχοι της τοπικής αστυνομίας δήλωσαν, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, ότι έχουν ξεκινήσει έρευνες ύστερα από τις αναφορές για ζημιές στο καφέ.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στην Τουρκία: Τι έχασε ο Ερντογάν και τι κέρδισε ο Ιμάμογλου (videos)

Γερμανία: Νόμιμη πλέον η χρήση κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς – Το γιόρτασαν… καπνίζοντας μπροστά από την πύλη του Βρανδεμβούργου (photos)

Εκλογές Τουρκία: Ο Ιμάμογλου πέταξε γραβάτα και χόρεψε ποντιακά μετά τον θρίαμβο της Κωνσταντινούπολης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:42