search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:05
MENU CLOSE

Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

02.04.2024 15:31
kolonos mitera

Αποφυλακίστηκε σήμερα η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της, Απόστολο Λύτρα και με τα ενήλικα παιδιά της να την περιμένουν και να την αγκαλιάζουν.

Υπενθυμίζεται ότι η ποινή που επιβλήθηκε στη μητέρα του κοριτσιού ήταν 20 μήνες για το αδίκημα της εκβίασης το οποίο είναι πλημμέλημα ενώ καθώς έχει ήδη μείνει στη φυλακή προφυλακισμένη, ήταν ζήτημα χρόνου η αποφυλάκισή της.

Στους εκπροσώπους του Τύπου, μίλησε ο κ. Λύτρας, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως η μητέρα αισθάνεται δικαιωμένη και είναι έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή με τα παιδιά της

Η απόφαση με την οποία χορηγεί αναστολή στους 17 από τους 20 καταδικασθέντες για την υπόθεση του Κολωνού έλαβε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ρίχνοντας αυλαία στη πολύκροτη δίκη για την σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού.

Έτσι στη φυλακή παραμένει μόνο ο Μίχος και ο αποκαλούμενος «Μιχάλης». Σε όσους δόθηκε αναστολή μέχρι την έφεση επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (κατά περίσταση απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε ΑΤ) και σε κάποιους χρηματικές εγγυήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Συγγνώμη, την είχα σαν κόρη μου – Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου», είπε ο πατέρας του 39χρονου (videos)

Αχτίδα ελπίδας για τον Μανώλη Μαυρομμάτη – Του αφαίρεσαν την τραχειοστομία, βελτιώνεται η κατάστασή του

Φωτιά στο ΕΠΑΛ Άμφισσας – Στο νοσοκομείο εννέα μαθητές και μία καθηγήτρια λόγω αναπνευστικών προβλημάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:04