search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:19
MENU CLOSE

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις» (Video)

04.04.2024 08:43
katerina-papoytsaki-new

Για την πορεία της στην υποκριτική, τα διάφορα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά καιρούς στη δουλειά της αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο της έχουν συμπεριφερθεί τα media μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός έκανε λόγο για παρεμβατικές ερωτήσεις από δημοσιογράφους που συνεχώς την έφερναν σε δύσκολη θέση, ενώ μετά τη σειρά όπου υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη ένιωθε ακόμα και συναισθήματα μίσους εναντίον της.

«Μου έχει τύχει να ανέβει κάποιος πάνω στη σκηνή τρέχοντας και να μας σπρώξει στην άκρη και να αρχίζει να φωνάζει. Σε τηλεοπτικό γύρισμα, μου έχει τύχει να λιποθυμήσει κοπέλα, επειδή έπαθε θερμοπληξία από τη ζέστη» είπε, περιγράφοντας κάποια… απρόοπτα της δουλειά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίοδο που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Έχω ένα μυστικό».

«Όταν έκανα την Αλίκη είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ, με είχε στιγματίσει αυτή η περίοδος. Τότε, είχε φουντώσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα προς εμένα, κάπως με μισούσαν όλοι, είναι δύσκολο να σε μισούν.

Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση ακόμα και εκπομπές που δεν ήταν θεωρητικά “κίτρινες”. Δεν ήθελα καθόλου να πηγαίνω σε εκπομπές. Αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι προσεκτική, επειδή οι ερωτήσεις ήταν παρεμβατικές.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω να δουλεύω, μετά την Αλίκη αποφάσισα να κάνω αποχή από την τηλεόραση για μερικά χρόνια» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Στεριανού: Δεχόμουν απειλές, πήγα να ζητήσω βοήθεια στην αστυνομία και με κορόιδευαν

Τόνια Σωτηροπούλου: «Υπάρχουν πολλές φορές που έχω σκεφτεί το τέλος και ότι θα τα παρατήσω»

Super Κική: «Μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το 1 εκατομμύριο ευρώ στο Instagram»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:19