search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 05:40
MENU CLOSE

Πυροσβεστική: Πέντε συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για φωτιές σε Πρέβεζα, Κόρινθο, Μεσσηνία,  Λασίθι και Δράμα

06.04.2024 21:35
PYROSVESTIKI

Το αρχηγείο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ανακοίνωσε συλλήψεις και επιβολή προστίμων κατά πέντε προσώπων για φωτιές που ξέσπασαν σήμερα, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Πρόκειται για περιστατικά που έλαβαν μέρος σε Πρέβεζα, Κόρινθο, Μεσσηνία,  Λασίθι και Δράμα.

Αναλυτικά, σύμφωνα την πυροσβεστική:

  • Συνελήφθη σήμερα, 06 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πρέβεζας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα, εντός οικοπεδικού χώρου καλλιεργειών στην Τ.Κ. Βράχου, του δήμου Πρέβεζας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
  • Συνελήφθη σήμερα, 06 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κορίνθου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα εντός αγροτικής έκτασης, στη Τ.Κ. Σολωμού, του δήμου Κορίνθου. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
  • Συνελήφθη σήμερα, 06 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στη περιοχή Μπούκα, του δήμου Μεσσήνης. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 06 Απριλίου 2024 από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ιεράπετρας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Αμμουδάρα, του δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 06 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός αγροτεμαχίου, στην περιοχή Αδριανή, του δήμου Παρανεστίου Δράμας.

Διαβάστε επίσης:

Λασίθι: Καλύτερη η εικόνα στον Μαύρο Κόλυμπο – Χωρίς ενιαίο μέτωπο η φωτιά, λίγες διάσπαρτες εστίες

Άγιο Όρος: Ψαράδες εντόπισαν πτώμα σε ακρωτήρι

Καιρός: Απρίλιος σαν Ιούνιος – Πού έδειξε 30 °C σήμερα ο υδράργυρος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46