search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:16
MENU CLOSE

Πιτσιρικάδες παραπονέθηκαν στον Κασσελάκη πως πήγαν να βγάλουν selfie με τον Μητσοτάκη και τους έδιωξε αστυνομικός -Τι τους απάντησε

07.04.2024 21:10
kasselakis-paidi

Κατά την περιοδεία του στην Ιεράπετρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης έπιασε κουβέντα με πιτσιρικάδες, όπου ένας εξ αυτών του έκανε παράπονα για ένα επεισόδιο που έλαβε μέρος πέρυσι με έναν αστυνομικό, όταν σε περιοδεία του πρωθυπουργού προσπάθησαν να τον πλησιάσουν για μια φωτογραφία.

«Πλάκα κάνεις; Οι αστυνομικοί του Μητσοτάκη σας έσπρωξαν;» ρώτησε τον πιτσιρικά ο Κασσελάκης όταν εκείνος του ανέφερε το περιστατικό από περιοδεία του πρωθυπουργού, στην οποία ο νεαρός φαίνεται να λέει ότι ήθελε να τον πλησιάσει, αλλά οι αστυνομικοί δεν τον άφησαν.

«Παιδιά είμαστε διαφορετικοί, δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Εσείς, όχι μόνο θα μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία μαζί μου, αλλά όταν θα έρθετε Αθήνα, θα έρθετε να με δείτε»τους είπε, ενώ λίγο μετά τους έδωσε και ένα σημείωμα, τύπου σαν αυτόγραφο, όπου τους έγραψε: «να μην σε ξανασπρώξει κανένας ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Σβίγκου για Αγίους Αναργύρους: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει την ενσυναίσθηση να ζητήσει παραιτήσεις έστω κάποιου από την ΕΛ.ΑΣ.»

Γιάννης Κουράκης: Δίνω το παρών και ενώνω τις δυνάμεις μου στο μεγάλο προσκλητήριο του Νίκου Ανδρουλάκη

Ανδρουλάκης: «Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει λήξη της κυβέρνησης – Η ΝΔ θέλει αντίπαλο lifestyle» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42