search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:03
MENU CLOSE

ΔΥΠΑ: Τη Δευτέρα (15/4) η 2η Διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας Τουρισμού

09.04.2024 10:00
dypa_new

Το Εθνικό Γραφείο Συντονισμού EURES της ΔΥΠΑ διοργανώνει τη Δευτέρα 15 Απριλίου τη 2η διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας για τον Τουρισμό στην Ελλάδα, «Work in Greece II» από τις 11:00 έως τις 14:00. 

Η δράση γίνεται στο πλαίσιο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για την αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα European Online Job Days και επικεντρώνεται αποκλειστικά στους κλάδους του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εστίασης, με στόχο τη διασύνδεση Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών που αναζητούν εργασία, με τις επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα που αναζητούν προσωπικό για τηθερινή τουριστική περίοδο.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν ή να συνδεθούν δωρεάν (εγγραφή ή είσοδος) στην πλατφόρμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με στόχο να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης, αλλά και να ενημερωθούν για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα και να συνομιλήσουν με τους εργοδότες.

Οι Έλληνες εργοδότες θα μπορούν άμεσα να δημιουργήσουν το προφίλ τους (εγγραφή ή είσοδος), καθώς και να έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή βιογραφικών από άτομα που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν εργασία στην Ελλάδα κατά τη θερινή περίοδο 2024.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: 

https://europeanjobdays.eu/en/event/work-greece-ii

ή να αποστείλετε τα ερωτήματά σας στο email

[email protected].

Διαβάστε επίσης:

Τέλος τα επιδόματα – Μικρό παράθυρο για περιορισμένη έκτακτη παροχή λόγω ευρωεκλογών 

Πώς πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ: Πότε είναι η πρώτη δόση και πώς διορθώνω λάθη – Αναλυτικά οι οδηγίες

Στουρνάρας: Μήνυμα επαγρύπνησης παρά τις θετικές επιδόσεις της οικονομίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:02