search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:21
MENU CLOSE

Μαρίνα Σάττι: Το «ZARI» έγινε διπλά πλατινένιο

09.04.2024 18:14
MARINA-SATTI-ZARI-NEW

Μόλις έναν μήνα από την κυκλοφορία του, το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι έγινε διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό δελτίο Τύπου της MINOS-EMI/Universal αναφέρεται το εξής: «Σε μόλις έναν μήνα από την κυκλοφορία του, το “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι έγινε διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα. Η Μαρίνα Σάττι πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024».

Ακόμα, τονίζεται το εξής: «Το “Zάρι” είναι ένα τραγούδι που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, με τους στίχους να μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει».

Μάλιστα, τη μουσική του τραγουδιού «Ζάρι» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Vlospa, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel. Επίσης, creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024 είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Η Μαρίνα Σάττι πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024. 

Το «ZARI» είναι ένα τραγούδι που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, με τους στίχους να μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Συγκεκριμένα, το τραγούδι «Ζάρι» έχει συγκεντρώσει αθροιστικά περισσότερες από 10,5 εκατ. προβολές στο YouTube.

Ακόμα, στο Spotify, το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι σημειώνει αξιόλογη πορεία αφού, μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (09/04), έχει καταγράψει περισσότερα από 6,5 εκατ. streams. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνιζεται στην τρίτη θέση εμφάνισης του δεύτερου ημιτελικού, ο οποίος θα γίνει στις 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αντωνά: Πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση χωρισμού της από τον Σοϊλέδη (Video)

Ρίκι Μάρτιν: Ξέφυγε σε σόου της Μαντόνα – Οι σέξι χορευτές που τον… ενθουσίασαν! (Video)

Γιώργος Σεϊταρίδης: Επιστρέφει στο θέατρο μετά από 10 χρόνια – «Κέρδισα την ησυχία μου φεύγοντας από την Αθήνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:21