search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:16
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Με… Chicago Bulls η ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών (Video)

09.04.2024 06:00
pasok

Ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι «φουλ μπασκετικός» είναι γνωστό. Άλλωστε και ο ίδιος δεν έχει κρύψει την αγάπη του γι’ αυτό που λένε οι αθλητικογράφοι «σπιριάρα».

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά και την περιπέτεια που πέρασε με το πόδι του έχει επιστρέψει για τα καλά στα γήπεδα και τα «φιλικά» μονά. Αγαπάει τόσο που την συνέκρινε και με την πολιτική του απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Εγώ αυτήν τη στιγμή παίζω μπάσκετ και ο κ. Κασσελάκης γκολφ. Έχουμε άλλη στρατηγική. Εγώ κάνω πολιτική στη Βουλή με προτάσεις. Μετά από δική μου πρωτοβουλία φέρνει τροπολογία η Κυβέρνηση για την golden visa, ένα θέμα το οποίο εμείς έχουμε αναδείξει τα τελευταία δύο χρόνια», ανέφερε στον ΑΝΤ1.

Και που θέλουμε να… καταλήξουμε; Ότι και στις ανακοινώσεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών υπήρξε κλίμα μπασκετικό. Όχι ως προς τους χαιρετισμούς αλλά ως προς την μουσική υπόκρουση. Η μουσική είναι από το Chicago Bulls Introduction – 1997 NBA Finals Game 6.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Τα ψέματα Μητσοτάκη στους ακρίτες της Γαύδου για την τηλεκπαίδευση»

Μητσοτάκης από Ρόδο: Η κυβέρνηση δεν έχει κατεβάσει τα μολύβια – Να μην πάρουμε αψήφιστα τις ευρωεκλογές

Εξηγήσεις για τον ΕΝΦΙΑ που καλούνται να πληρώσουν πλημμυροπαθείς της Λάρισας ζητά το ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:06