search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:12
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: Νεκροί εντοπίστηκαν μητέρα και γιος με τραύματα από σφαίρα στο κεφάλι

10.04.2024 23:42
peripoliko-new

Νεκροί εντοπίστηκαν από την αστυνομία μια γυναίκα 60 ετών και ο γιος της σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με το ilioupolinews.gr, στο σημείο έχει καταφθάσει ισχυρή δύναμη του τμήματος ανθρωποκτονιών που διεξάγει έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία που έγινε από γείτονες για ανυπόφορη δυσοσμία. Μάλιστα η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη μητέρα και τον γιο της νεκρούς, με τραύματα στο κεφάλι από

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία που έγινε από γείτονες για ανυπόφορη δυσοσμία. Μάλιστα η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη μητέρα και τον γιο της νεκρούς, με τραύματα στο κεφάλι από πυροβολισμό.

Επιπλέον οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα και μια καραμπίνα, η οποία όμως βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τις δύο σορούς.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας είτε από τρίτο, ή ακόμα της δολοφονίας και της αυτοκτονίας μεταξύ των δύο θυμάτων.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Κιλκίς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αποκομιδής

Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος έκανε χρήση κοκαΐνης πριν σκοτώσει την Κυριακή

Κερατσίνι: Συνελήφθησαν πέντε μαθητές μετά από συμπλοκή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:11