search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:50
MENU CLOSE

Ζαγοράκης: «Ας ενημερωθεί πρώτα ο Νικήτας Κακλαμάνης για το τι έχει συμβεί – Στο Ευρωκοινοβούλιο φοράς τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» (video)

10.04.2024 12:47
ZAGORAKIS104

Απάντηση ευθέως στον Νικήτα Κακλαμάνη -αλλά πλαγίως και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη- έδωσε μέσω της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ερωτηθείς αρχικά για τον Νικήτα Κακλαμάνη, που σχολίασε δηκτικά «ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε» αναφορικά με τη μετεγγραφή του ευρωβουλευτή στο ΠΑΣΟΚ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής απάντησε:

«Είναι αποψή του αυτή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε αντιπαράθεση με κάποιον, που δεν γνωρίζει προφανώς τι έχει συμβεί. Και ειδικά όταν μου λένε προσωπικά εμένα για ηθική. Δεν το ανέχομαι και σαν άνθρωπος. Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ, καλό θα ήταν ο κ. Κακλαμάνης καλά θα κάνει να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί και τι έχει γίνει, από τη στιγμή που τοποθετείται δημόσια για εμένα θα έπρεπε να ξέρει. Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να εκθέσω κάποιον, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε συνολικό».

«Κια δεν θα μπαίνω στη διαδικασία αντιπαράθεσης με οποιονδήποτε βγαίνει και μιλάει και λέει κάτι το οποίο δεν ισχύει, έχω ενημερώσει και το Ευρωκοινοβούλιο…» πρόσθεσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναφερόμενος εμμέσως στη δήλωση του Παύλου Μαρινάκη, ότι έμαθαν για τη μεταγραφή από τις επίσημες ανακοινώσεις.

«Στο Ευρωκοινοβούλιο φοράς τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα της χώρας. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση, όπως στο ελληνικό κοινοβούλιο» απάντησε στην ερώτηση αν νιώθει ότι προδίδει τους ψηφοφόρους της ΝΔ. «Αν υπήρχε κάτι τέτοιο, δεν υπήρχε περίπτωση να συμμετέχω, όχι γιατί δεν μπορώ να το υπερασπιστώ, αλλά γιατί δεν μου ταιριάζει».

Σε ερώτηση αν είναι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ απάντησε:

«Είμαι με την Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ, τελειώσαμε. Συμπαρατάσσομαι με τον Νίκο» σχολίασε.

Σε ερώτηση αν είναι πικραμένος με τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε: «Αυτό είναι στο παρελθόν. Έχω μάθει από τα αποδυτήρια 20 χρόνια, υπάρχουν οι χαρές, υπάρχουν οι λύπες, δεν θα μείνω σε κάτι που είναι πίσω για μένα…»

«Ό,τι έκανα θα κάνω, θα υπερασπίζομαι τα “θέλω” του νεου κόμματος που είμαι… Έχουν γίνει μεταγραφές στο παρελθόν και σε άλλα κόμματα, ο Ζαγοράκης φταίει; Για ποιο λόγο να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση;» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Η κυβέρνηση… τρέχει για την επιστολική ψήφο

Τα ΝΕΑ επανέρχονται για το «μοντάζ» των Τεμπών και προκαλούν ταραχή

Παπανδρέου από Κύπρο: Φεύγω πάντα με ένα αγκάθι στην καρδιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:46