search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:25
MENU CLOSE

Κεχαγιά για Κυριαζίδη: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του στο Μαράθι και να τον αποπέμψει»

13.04.2024 18:13
kexagia_kyriazidis

Με σκωπτικό σχόλιο επανέρχεται η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, για το ομοφοβικό παραλήρημα του Δημήτρη Κυριαζίδη.

«Το Μέγαρο Μαξίμου επτά ολόκληρες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για το παραληρηματικό και χυδαίο σχόλιο του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, δεν έχει αρθρώσει λέξη. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του στο Μαράθι και να τον αποπέμψει», επισημαίνει η Βούλα Κεχαγιά.

Ο πρώην αστυνομικός και βουλευτής (ήταν από το 2012 έως το 2019 και επανεξελέγη πέρσι) αναφέρθηκε με υποτιμητικό τρόπο για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χρησιμοποιώντας μάλιστα και το ρήμα …«σεβαζόμαστε».

Διαβάστε επίσης:

Παπανώτας για ευρωεκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει την διαφορά σε αυτή την χώρα» – «Το περίμενα ότι θα έχω επιθέσεις μετά την υποψηφιότητά μου» (Video)

Γεωργιάδης: Γιατί αποσύρθηκε η ρύθμιση για τους ιδιώτες γιατρούς – Η απάντησή του στον Πολάκη

Νέα Αριστερά: Η καμπάνια για τις 6+1 προτεραιότητες – Το πολιτικό πρόγραμμα σε πρώτο πλάνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:25