search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:40
MENU CLOSE

Κώστας Κεντέρης στο Φόρουμ των Δελφών: «Αν δεν είχα σκοντάψει στις αποτυχίες μου δεν θα ήμουν τώρα εδώ»

13.04.2024 17:46
kwstas_kenteris

Στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών για τη λεγόμενη «μη τυπικής αριστεία», Atypical Excellence, μίλησε ο Κώστας Κεντέρης.

Είκοσι χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας -που σήμαναν το τέλος της αθλητικής του καριέρας- ο ολυμπιονίκης του Στίβου μίλησε δημοσίως, στο πάνελ που οργάνωσε και συντόνισε η εταιρεία επικοινωνίας Socialdoo, για το πώς άλλαξε τη ζωή του εκείνη η δραματική εμπειρία.

«Είναι πολύ βασικό να αποτύχεις για να πετύχεις», είπε στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Amalia και πρόσθεσε πως «αν δεν είχα σκοντάψει πάνω στις αποτυχίες μου δεν θα ήμουν εδώ τώρα, αλλά κάπου άλλου».

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθώ»

«Είμαι ο Κώστας Κεντερης και είμαι εδώ. Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθώ», είπε, μιλώντας στο πάνελ για την μη τυπική αριστεία -την αριστεία εκείνη που αφορά ανθρώπους οι οποίοι πέφτουν αλλά σηκώνονται ξανά- τονίζοντας πως «οι αποτυχίες είναι αυτές που σε χαλυβδώνουν». 

Όπως είπε, επέστρεψε στην δημόσια σφαίρα με τις εκλογές για τον ΣΕΓΑΣ το 2022 επειδή «ο στίβος είναι όλη του η ζωή». «Οφείλω στον χώρο μου. Έχω τη χαρά και την τιμή να βοηθήσω τα νέα παιδιά. Να δώσω χώρο και χρόνο γι’ αυτό που αγαπάω πολύ», πρόσθεσε, τονίζοντας πως στόχος του είναι σταδιακά η Ομοσπονδία να μην χρειάζεται κρατική χρηματοδότηση και να βγει από την εσωστρέφεια και το καβούκι της.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Σαν σήμερα το δυστύχημα με τους 21 νεκρούς μαθητές (Video)

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: «Δεν υπήρχε κανένα μπάζωμα – Τη λέξη τη χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε»

Καιρός: Έρχονται μέρες καλοκαιριού και αφρικάνικη σκόνη από Δευτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:36