search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:20
MENU CLOSE

Κόντρα Μενδώνη – Ακρίτα στη Βουλή

17.04.2024 16:53
akrita mendoni vouli 998- new

«Απειλές» για προσφυγή στη Δικαιοσύνη εκτόξευσε από το βήμα της Βουλής η Λίνα Μενδώνη χάνοντας την ψυχραιμία της από τη σκληρή κριτική της Έλενας Ακρίτα. 

«Δεν αξίζει να απαντά κανείς στη κ. Ακρίτα, όμως αυτά που λέχθηκαν οδηγούν σε άλλου είδους ακροατήρια», ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού επιχειρώντας να απαντήσει στην κριτική και τους υπαινιγμούς της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει αποτύχει και ότι πρώτα θα φύγει ο Μητσοτάκης και μετά η κ. Μενδώνη από το υπουργείο Πολιτισμού. Η κ. Ακρίτα μίλησε για μένος και συμπλέγματα της υπουργού Πολιτισμού και κακιασμένα πείσματα με τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων που είναι ντροπή για την κυβέρνηση. 

«Ανοίγει τον δρόμο στο πλιάτσικο, η κ. Μενδώνη έχει αποτύχει, δεν την αγαπούν οι καλλιτέχνες και δεν τους αγαπά αυτή, είναι αποκομμένη από τον σύγχρονο πολιτισμό», είπε και πρόσθεσε πως αν και είναι πολλά χρόνια στο υπουργείο Πολιτισμού ακόμη δεν έχει κατανοήσει τι εστί πολιτισμός. 

«Μιλάτε για μένος και συμπλέγματα, εσείς; Είναι φανερό από έργο μας, κάνατε αναφορά στην ιστορία, αυτή θα κρίνει και θα ξεχωρίσει τους αγαθούς από τους φαύλους», είπε η Λίνα Μενδώνη. 

Η Έλενα Ακρίτα κατηγόρησε την υπουργό Πολιτισμού και για τον αποκλεισμό των αρχαιολόγων από την ακρόαση των φορέων κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή. Μεταφέροντας δε, τις καταγγελίες Καλλιόπης Βέττα (ΣΥΡΙΖΑ) και της Σίας Αναγνωστοπούλου (Νέα Αριστερά) ότι η κ. Μενδώνη έστελνε μηνύματα στον πρόεδρο της Επιτροπή Χρήστο Κέλλα για να αποκλείσει τον Σύλλογο Αρχαιολόγων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για εξωθεσμική σκευωρία που τροφοδοτήθηκε από το «μίσος της κ. Μενδώνη για τους αρχαιολόγους».

Διαβάστε επίσης:

Βελόπουλος: Τηλεπερσόνες και celebrities το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Πολιτική θύελλα για την υποψηφιότητα Μπελέρη: Πυρά και από γαλάζιους, αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Βίντεο Ανδρουλάκη στο TikTok για τη στέγαση: Διεκδικήσαμε, Πιέσαμε, Πετύχαμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:19