search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:22
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Πρώτο ξανά σε προτιμήσεις το Mega την Τρίτη

17.04.2024 18:59
mega

Υψηλό μερίδιο τηλεθεατών εξακολουθεί να συγκεντρώνει στο πρόγραμμα του το Mega, στοιχείο που το κάνει να βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους. Χθες η απόδοση του καναλιού της Καλλιθέας διαμορφώθηκε στο 14,8%, σημειώνοντας μικρή (0,2%) ανοδική τάση σε σχέση με τη Δευτέρα.

Το Star αποτέλεσε την δεύτερη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού χάρη στην βελτιωμένη απόδοση που είχε σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο. Συνέβαλαν σε αυτήν την διαφοροποίηση τα καλύτερα «νούμερα» τηλεθέασης που έκανε το πρωινάδικο του σταθμού το σόου δημοπρασιών «Cash or trash» το οποίο μεταδόθηκε σε επανάληψη στη θέση του κεντρικού δελτίου του καναλιού, λόγω της 24ωρης απεργίας στο κλάδο των ΜΜΕ αλλά και της καλύτερης απήχησης που είχε το μαγειρικό ριάλιτι «Masterchef».

Ανεβασμένος ήταν και ο Alpha, απώλειες σε σχέση με τη Δευτέρα εμφάνισε ο Σκάι (δεν είχε ειδησεογραφικές και ενημερωτικές εκπομπές λόγω της απεργίας στα ΜΜΕ), ενώ ο δείκτης στην περίπτωση του ΑΝΤ1 έκανε «βουτιά» σχεδόν τριών ποσοστιαίων μονάδων από τη μια μέρα στην άλλη, περνώντας στην περιοχή με τα μονοψήφια μερίδια.

Στη δραστική μεταβολή συνετέλεσε σε μεγάλο ποσοστό αλλαγή προγράμματος του, ακριβώς λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ.

Η αλλαγές που επέφερε η κινητοποίηση των δημοσιογράφων στα προγράμματων των καναλιών ελάχιστα επηρέασε τις αποδόσεις των κρατικών σταθμών του Open και το Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτη σε τηλεθέαση η «Γη της ελιάς» τη Δευτέρα παρά το δραματικό φινάλε στη «Μάγισσα»

ΕΣΡ: «Άστραψε» πρόστιμα στον Alpha για εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου του 2022

BBC: Πρώτο στη λίστα των ειδησεογραφικών σάιτ παγκοσμίως – Το Newsweek υπερδιπλασίασε την επισκεψιμότητά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:20