search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:45
MENU CLOSE

Κατέθεσε το υπόμνημα η Νέα Δημοκρατία κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

20.04.2024 19:39
spartiates vouli 666- new

Οπως αναμενόταν, η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε το υπόμνημά της στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία ζητά μέσω του υπομνήματος τον αποκλεισμό του κόμματος των Σπαρτιατών, από την εκλογική διαδικασία, επικαλούμενη τον νόμο για την «πραγματική ηγεσία» των κομμάτων, που όπως θα υποστηρίξει, ασκείται από τον Ηλία Κασιδιάρη, που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας είχε καταγγείλει παρασκηνιακές μεθόδους στο κόμμα του, κάνοντας λόγο για Greek mafia και Δον Κορλεόνε, ενώ η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη παρήγγειλε στις 4 Απριλίου την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος 11 βουλευτών των Σπαρτιατών, πλην του προέδρου Βασίλη Στίγκα, για το αδίκημα της εξαπάτησης των εκλογέων, αλλά και σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη, που τον θεωρεί ηθικό αυτουργό.

Το 37σελιδο υπόμνημα της Νέας Δημοκρατίας στον Αρειο Πάγο:

Διαβάστε επίσης:

Ρίσκο από Μητσοτάκη: «Εθνική κάλπη οι ευρωεκλογές» – Ανατροπή επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητική αποδοκιμασία ο Ανδρουλάκης

Επιστολή Χαρίτση στον Άρειο Πάγο για μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές

Ανδρουλάκης από Καλαμαριά: Στις ευρωεκλογές να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση που περιφρονεί την κοινωνία των πολιτών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31