search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:34
MENU CLOSE

Η Αγγελική Δεληκάρη περιγράφει το περιστατικό με το χαστούκι από πρώην υποψήφια βουλευτή της Νίκης: «Με χτύπησε με όλη της τη δύναμη» (video)

21.04.2024 20:01
delikari

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, επιβεβαίωσε την επίθεση που δέχτηκε με χαστούκι από γυναίκα, η οποία ήταν πρώην υποψήφια βουλευτής στη περιφέρεια Καβάλας, με το κόμμα της Νίκης.

Η Δεληκάρη ανέφερε πως η θύτης την έβριζε και την απειλούσε και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας της επιτέθηκε.

«Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, με καλωσόρισε ο ιερέας κι αυτή φώναζε: “αίσχος, πώς είναι δυνατόν να καλωσορίζετε τέτοια πρόσωπα;” . Μου επιτέθηκε και με χτύπησε με όλη της τη δύναμη. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Δεν θέλω να κάνω ορατούς, ανθρώπους που είναι αόρατοι και δημιουργούν μία εικόνα που δεν είναι αντιπροσωπευτική της Καβάλας» ήταν το σχόλιο που έκανε η βουλευτής για το επεισόδιο, στο Action 24.

Το περιστατικό πέρα από τη Νέα Δημοκρατία, καταδίκασαν και ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά με ανακοινώσεις τους.

Την ίδια ώρα, το κόμμα της Νίκης επιβεβαίωσε πως θύτης ήταν υποψήφια με το κόμμα και καταδίκασε την συμπεριφορά της εντός του ναού.

Τόνισε μάλιστα πως έχει διακόψει σχέσεις μαζί της, αλλά και πως μετά από αυτό το περιστατικό, κινεί τις διαδικασίες για την διαγραφή της από το κόμμα.

Να τονιστεί πως στην Καβάλα, υποψήφιες στις βουλευτικές εκλογές ήταν δύο γυναίκες για το κόμμα της Νίκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:32