search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:42
MENU CLOSE

Αιμιλία Υψηλάντη: Η ερώτηση δημοσιογράφου που ενόχλησε την ηθοποιό – «Συγγνώμη που μιλάω έτσι»

25.04.2024 08:58
aimilia-ipsilanti-new

Για την τηλεοπτική της επάνοδο μέσα από τη σειρά Famagusta στο MEGA, μίλησε η Αιμιλία Υψηλάντη, αναφερόμενη σε όσα έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τους ρόλους της τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό My Tv, η ηθοποιός τονίζει ότι το κύριο μέλημα των ηθοποιών της γενιάς της ήταν να εργαστεί στο θέατρο, επισημαίνοντας ότι αν είχε εμφανιστεί μόνο τηλεοπτικά θα είχε ένα τεράστιο έλλειμμα.

«Ο χρόνος της ζωής μας είναι πάρα πολύ μικρός. Θα μου έκανε εντύπωση αν έλεγε κάποιος ηθοποιός ότι τον δρόμο αυτόν τον περπάτησα πάρα πολύ καλά, τον έχω ολοκληρώσει. Η δουλειά η δική μας είναι σαν ένα πολύ βαθύ “πηγάδι ανακαλύψεων” που δεν υπάρχει τέλος. Πάντα υπάρχουν σημαντικοί ρόλοι που δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε και ένας τεράστιος πλούτος πραγμάτων που θα θέλαμε να ερμηνεύσουμε» είπε αρχικά, ενώ όταν ερωτήθηκε για τα συναισθήματά της για το γεγονός ότι αποτελεί μέρος της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, η ηθοποιός αντέδρασε.

«Αυτή την ερώτηση δεν την καταλαβαίνω. Συγγνώμη που μιλάω έτσι» είπε και πρόσθεσε:

«Εσείς βλέπετε το αποτέλεσμα. Εγώ ήμουν μέσα και δούλευα. Τις ταινίες τις έκανα ως μια δουλειά που με ενδιέφερε, για να πάω να πάρω κάποια χρήματα. Είμαι ευτυχισμένη που αρέσουν στον κόσμο, γιατί είναι ένα προϊόν που… πουλάει. Εμείς δεν εισπράττουμε το αποτέλεσμα, όπως εσείς. Βασικά, στη δική μου γενιά, αυτό που μας έκανε να θέλουμε να γίνουμε ηθοποιοί ήταν το θέατρο. Έχω την εντύπωση ότι αν έκανα μόνο τηλεόραση και κινηματογράφο, θα είχα ένα πολύ μεγάλο έλλειμμα»

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Έλαβε νέο τιμητικό τίτλο από τον βασιλιά Κάρολο

Βασιλική Τρουφάκου: Ανακοίνωσε ότι θα γεννήσει αγόρι μέσω Instagram

Η θρυλική ζωή της Σίρλεϊ Μακ Λέιν στις σελίδες του νέου της βιβλίου «The Wall of Life»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:41