search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:04
MENU CLOSE

Ναυτική περιοδεία Κασσελάκη Vol2: Τo… backstage από τις επισκέψεις στα νησιά – Στα Ψαρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (videos)

27.04.2024 20:54
kasselakis-xeirapsies

Το δεύτερο βίντεο με τα… παρασκήνια από την περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το βίντεο περιλαμβάνει τις στάσεις σε Αστυπάλαια, Νίσυρο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Λειψούς, Αρκιούς, Πάτμο και Ικαρία.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο τρίλεπτο βίντεο τραγουδάει… Bella Ciao, αναφέρει τα παράπονα των πολιτών για την ακρίβεια και τις μεταφορές, ενώ παρουσιάζει και την κατάσταση στο νοσοκομείο της Κω, όπου η υποστελέχωση παραμένει πονοκέφαλος για τους γιατρούς.

@skasselakis

Ναυτική περιοδεία vol.2

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Στα Ψαρά ο Κασσελάκης

Εν τω μεταξύ, η περιοδεία του συνεχίζεται για 8η ημέρα, με νέα στάση σήμερα στα ακριτικά Ψαρά.

«Φεύγουν τα παιδιά, δεν γυρίζουν πίσω, κι όσο περνάνε τα χρόνια αυτό δεν αναπληρώνεται, μαραζώνει ο τόπος» ήταν το χαρακτηριστικό παράπονο που εξέφρασε 68χρονος κάτοικος του νησιού, που δεν έφυγε από τον τόπο του, σε μια εγκάρδια συνομιλία του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε και με τον γιατρό των Ψαρών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά την άσκηση των καθηκόντων του στο μικρό νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου. «Στην αρχή όλα είναι δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός γιατρός, «πρέπει να συνεννοηθείς με το ΕΚΑΒ, με τη Χίο, να οργανώσεις τις διακομιδές. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση 47χρονου με αιμορραγία τον περασμένο μήνα, όπου έπρεπε λόγω καιρού να μείνω 12 ώρες δίπλα στον ασθενή μέχρι να μεταφερθεί απέναντι, στη Χίο».

Ο επόμενος σταθμός του Στέφανου Κασσελάκη για σήμερα το βράδυ, είναι η Λέσβος.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Συναντήσεις με πολίτες και καταστηματάρχες στη Χίο – «Έπεσε» πάνω σε μητέρα φαντάρου από το Κέντρο Πυροβολικού στη Θήβα

«Διάρρηξη» Υπουργείου Εσωτερικών – Νέα Αριστερά: «Η κοινωνία θέλει απαντήσεις» – ΠΑΣΟΚ: «Δε θα γίνει ένα πεδίο συγκάλυψης της ΝΔ»

«Διάρρηξη» Υπουργείου Εσωτερικών: Τι λένε ΕΛ.ΑΣ. και κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:03