search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:00
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου για διαζύγιο Οικονομάκου – Μιχόπουλου: «Ας μην ανοίγει και μεγάλη κουβέντα, είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση» (Video)

27.04.2024 13:55
xristidou (1)

Η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε πάνω στην είδηση του διαζυγίου της ηθοποιού Αθηνάς Οικονομάκου με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, και έθεσε τον εαυτό της υπέρ της ιδιωτικότητας τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου υπογράμμισε πως «σε σχέση με αυτά που βλέπω και στα social media και στο πως ανοίγει όλο αυτό το ζήτημα, το οποίο εγώ λόγω προσωπικής σχέσης με την Αθηνά έτυχε να γνωρίζω νωρίτερα, θέλω να πω ας μην ανοίγει και μεγάλη κουβέντα. Είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση, παίζουν τώρα βιντεάκια από πριν λίγο καιρό που υπήρχαν ψίθυροι για χωρισμό, τι έλεγε η Αθηνά και «α, έλεγε ψέματα». Τι έπρεπε να πει δηλαδή; Έπρεπε να πει δηλαδή σε έναν δημοσιογράφο και σε ένα μικρόφωνο που εμφανίστηκε μπροστά της, «κάτσε να σου πω τι συμβαίνει στη ζωή μου»; Είναι λογικό αυτό. Οι αποφάσεις αυτές και οι διαδικασίες αυτές δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη».

«Δεν δίνεις αναφορά αναλυτική, καθημερινή στα social media. Όταν φτάσεις στο σημείο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, φυσικά και την μοιράζεσαι και την ανακοινώνεις. Γιατί ενδεχομένως θα προχωρήσουν και με τη ζωή τους και θα είναι χωριστά οπότε θα προκύψει αυτό. Από εκεί και πέρα όμως όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, δεν μπορώ να την ακούω».

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων που το περνάνε, εγώ και ο Νίκος (σ.σ. Συρίγος) έχει τύχει να το βιώσουμε οπότε ξέρουμε πόσο βάρος έχει αυτό στην ψυχολογία σου, έτσι κι αλλιώς. Γιατί να έχεις ένα επιπλέον κομμάτι από όλη αυτή την ιστορία και την άποψη του καθενός για κάτι που είναι τόσο προσωπικό, όπως ο γάμος».

«Εμείς ευχόμαστε να είναι το καλύτερο για τους δυο τους. Αν αυτό είναι η καλύτερη εκδοχή, να είναι αυτή. Δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό όταν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο. Ευχόμαστε να είναι και οι δυο καλά και κυρίως ενωμένοι απέναντι στα δυο τους παιδιά γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο και το πιο δύσκολο» συμπλήρωσε, ακόμα, η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της.

Η ανακοίνωση του χωρισμού 

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης από μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων. 

Σε αυτή αναφέρουν, πως βάζουν τέλος στον γάμο τους, ενώ τονίζουν πως τα παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα. Επιπλέον, απευθύνουν «ισχυρή σύσταση στα ΜΜΕ να χειριστούν το θέμα με ευαισθησία και σεβασμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Διαβάστε επίσης:

Έκτορας Μποτρίνι: «Δίκασε» πιάτο παίκτριας – «Το χρώμα μην σας πω τι θυμίζει» (Video)

Ολυμπιακή Φλόγα: Τατιάνα Μπλάτνικ και Άννα Μαρία μαζί στην τελετή παράδοσης μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο

Peaky Blinders: «Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο με τον Κίλιαν Μέρφι να είναι έτοιμος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:00