search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:17
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο ο Γουάινστιν – Σωρεία προβλημάτων υγείας για τον καταδικασθέντα παραγωγό

27.04.2024 23:55
harvey-weinstein-karotsaki

Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης νοσηλεύεται για εξετάσεις ο Χάρβεϊ Γουάινστιν. Ο καταδικασθέντας παραγωγός του Χόλιγουντ, αντιμετωπίζει «σωρεία προβλημάτων» όπως τόνισε ο δικηγόρος του, λίγες ώρες μετά την είδηση ότι εισαγγελέας διέταξε επανεξέταση σε μία από τις υποθέσεις βιασμού που έχει τιμωρωθεί, με την δικαιολογία της «κακής δίκης».

Ο Γουάινστιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μπελβιού στο Μανχάταν μετά την άφιξή του την Παρασκευή στις φυλακές της πόλης καθώς σωματικά δεν είναι καθόλου καλά. 

«Εχει πολλά προβλήματα. Του κάνουν όλων των ειδών τις εξετάσεις. Η υγεία του είναι “σκέτο ναυάγιο”» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του.

Ο παραγωγός κατά την διάρκεια της δίκης του, είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο με βοηθητικό στήριγμα καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει. 

Ο Γουάινστιν εκτίει ποινή κάθειρξης 23 ετών σε φυλακή της Νέας Υόρκης για τις δύο σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος της επίδοξης ηθοποιού Τζέσικα Μαν και της βοηθού παραγωγής Μίμι Χάλεϊ. Του επιβλήθηκαν άλλα 16 χρόνια μετά την καταδίκη του στο Λος Άντζελες το 2022.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι σκοπεύουν να ξαναδικάσουν τον Γουάινστιν με την κατηγορία ότι έκανε με τη βία στοματικό σεξ σε βοηθό τηλεοπτικής και κινηματογραφικής παραγωγής το 2006 και βίασε μια επίδοξη ηθοποιό το 2013.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπλίνκεν στη Σαουδική Αραβία την Δευτέρα, εντείνει τις πιέσεις για κατάπαυση του πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στην Ινδονησία

Η Χαμας δημοσίευσε νέο βίντεο με δύο ισραηλινούς ομήρους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:12