search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 02:37
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: 4 στα 10 προγράμματα με υψηλά νούμερα την Παρασκευή ήταν παλιές και νέες σειρές του Mega

29.04.2024 19:16
mega

Τέσσερα στα δέκα προγράμματα με υψηλή τηλεθέαση την Παρασκευή ήταν του Mega. Ποιες σειρές του μεγάλου καναλιού προτίμησαν οι τηλεθεατές. Ποιες άλλες σειρές κέρδισαν το κοινό.

Ντουέτο κορυφής αποτέλεσαν οι σειρές «Η γη της ελιάς» και «Οι απαράδεκτοι» οι οποίες προβλήθηκαν «κολλητά» η μία μετά την άλλη την Παρασκεύη στο Mega και μαζί με τον «Σασμό» του Alpha ήταν η τριάδα σειρών μυθοπλασίας που βρέθηκαν στις υψηλότερες θέσης τηλεθέασης.

Ο «Έρωτας φυγάς» ήταν το κορυφαίο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την ημέρα καθώς πλασαρίστηκε στην τέταρτη βαθμίδα τηλεπροτιμήσεων. Η σειρά του ΑΝΤ1 αναδείχθηκε ισοδύναμη σε τηλεθέαση με το «Σόι σου», αλλά τη σειρά του Alpha είδαν μόλις 1.000 λιγότεροι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

To «Φως στο τούνελ» είχε ίδια δυναμική με το «Live news» αλλά φαίνεται να κέρδισε στα σημεία για αυτό και εμφανίστηκε στην έβδομη θέση και ακριβώς πίσω του η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Άλλο όμως να σε βλέπουν 458.000 τηλεθεατές απογευματιάτικα και άλλο να ξενυχτά ακριβώς ίδιος αριθμός τηλεθεατών έως τις 02.00.

Διαβάστε επίσης:

«Έσκισε» το Mega την Παρασκευή χάρη στην βραδινή ζώνη προγραμμάτων του

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι – Το ρούχο που επέλεξε

Νέα έκθεση-κόλαφος για την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη: Σε «επικίνδυνα» οριακό σημείο – Τι γράφει για την Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19