search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 18:12
MENU CLOSE

Eurovision: Το φαβορί από την Κροατία στηρίζει Μαρίνα Σάττι – «Το τραγούδι της Ελλάδας είναι το αγαπημένο μου» (Video)

30.04.2024 15:01
satti-kroatis-eurovision-new

Για τα προγνωστικά που τον τοποθετούν στη 2η θέση μίλησε ο Κροάτης Baby Lasagna που αποτελεί ένα από τα φαβορί της φετινής Eurovision, απαντώντας -μεταξύ άλλων- αν πιστεύει ότι θα καταφέρει να στεφθεί νικητής του μουσικού διαγωνισμού.

«Μπορεί να είμαι νικητής, μπορεί και όχι. Κάποιοι στην Κροατία λένε ότι είμαι ήδη νικητής και ότι είναι ήδη νίκη για την Κροατία. Αυτό που περιμένω είναι να είναι μια καλή εμπειρία και μια ευκαιρία να διαδώσω τη μουσική μου» απάντησε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ αποκάλυψε ότι το αγαπημένο του κομμάτι, φέτος, δεν είναι άλλο από το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.

«Θα πόνταρα τα λεφτά μου στην Ιταλία, αλλά άκουσα πριν από 3 μέρες το τραγούδι της Ελλάδας, είναι το αγαπημένο μου, είναι κορυφαίο για μένα, είναι το στυλ της μουσικής μου, το αγαπώ. Μου αρέσει και το βίντεο κλιπ» είπε χαρακτηριστικά.

«Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω τη λέξη Ελλάδα είναι “φιλοσοφία”. Μου αρέσει να διαβάζω τους φιλοσόφους και να διαβάζω ιστορία. Μου αρέσει ο γύρος» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Η ερώτηση που την έκανε να ξεσπάσει σε δάκρυα μπροστά στις κάμερες (Video)

Μαρίνα Σάττι: Πρώτη μέρα στο Μάλμε για τη Eurovision – Οι φωτογραφίες από το ξενοδοχείο (Photos)

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τι έλεγε στην πρώτη της συνέντευξη το 1994 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 18:12