search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 22:50
MENU CLOSE

Στα λευκά οι δρόμοι  της Ξάνθης – «Έστρωσε» χαλάζι (Videos)

03.05.2024 18:56
Untitled design (1)

Στα… λευκά ντύθηκαν οι δρόμοι το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στην Ξάνθη, με την ολιγόλεπτη αλλά έντονη χαλαζόπτωση να δημιουργεί απίστευτες εικόνες στην πόλη.

Λίγο μετά τις 15:00 οι ουρανοί άνοιξαν, ενώ έκανε την εμφάνισή της μια έντονη χαλαζόπτωση. Το χαλάζι μάλιστα που έπεσε, σε μεγάλες ποσότητες, έδινε την αίσθηση χιονόπτωσης, καθώς οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια ντύθηκαν κυριολεκτικά στα λευκά, όπως μεταδίδει το xanthinea.gr.

Προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το εάν και σε ποιο βαθμό έχουν προκληθεί ζημιές σε καλλιέργειες στην περιοχή από τη χαλαζόπτωση.

Από νωρίς το πρωί της Μ. Παρασκευής το σκηνικό του καιρού στην Ξάνθη χαρακτηρίζεται από σποραδικές καταιγίδες και συννεφιά.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Στη φυλακή ο 50χρονος νονός για τη σεξουαλική κακοποίηση του βαφτιστηριού του – «Το προκάλεσε ο νεαρός» ισχυρίζεται και δηλώνει… άρρωστος

Πάσχα 2024: Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η έξοδος των εκδρομέων – Αυξημένη κίνηση σε Αττική Οδό και Αθηνών-Κορίνθου (videos)

Κρήτη: Βίντεο «καίει» τον 51χρονο – Απολογείται για τη σεξουαλική κακοποίηση του βαφτιστηριού του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 22:49