search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 07:01
MENU CLOSE

Eurovision 2024 – Παπαρίζου: «Δεν θέλω να είναι πολιτική, αλλιώς πρέπει να βρισκόμαστε στις διαδηλώσεις»

11.05.2024 12:51
paparizou (1)

Η Έλενα Παπαρίζου με την επιστροφή της από την Σουηδία και την εμφάνιση της στην Eurovision τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για την πολιτική στροφή που έχει πάρει ο διαγωνισμός όσο αφορά τον πόλεμο στην Γάζα.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μαρίνα Σάττι ήταν πάρα πολύ καλή! Είχε πολύ ωραία ενέργεια, θετικότατο πλάσμα όπως και γενικότερα όλη η ομάδα της ελληνικής αποστολής. Εγώ δεν την είδα καθόλου αγχωμένη στην εμφάνιση της, την είδα πανέτοιμη».

«Ήταν σε όλα πάρα πολύ καλή! Πάρα πολύ καλή διάθεση, έχει μια καταπληκτική ομάδα δίπλα της, από τον δάσκαλο φωνητικής μέχρι και τα παιδιά που την πλαισιώνουν πάνω στη σκηνή. Μόνο που έχει τον Φωκά Ευαγγελινό δίπλα της, γιατί με αυτόν έχω συνεργαστεί εγώ, εντάξει».

«Συγνώμη, δεν γνωρίζω τίποτα για όλα αυτά με τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας γιατί δουλεύω από το πρωί. Δεν θα ήθελα όμως να είναι πολιτική η Eurovision γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει. Φέτος το σλόγκαν είναι «United by music» αλλιώς πρέπει να βρισκόμαστε στις διαδηλώσεις. Να το πω έτσι πολύ καθαρά και πολύ γλυκά» υπογράμμισε, επίσης, η Έλενα Παπαρίζου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024 – Joost Klein: Από τι προκλήθηκε τελικά ο αποκλεισμός από την γενική πρόβα – Τι σχέση έχει με την Γάζα (Video)

Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό: «Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν» (Video)

Χρήστος Λούλης: «Από τριών χρόνων θυμάμαι να λέω είμαι Ολυμπιακός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 06:56