search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 22:40
MENU CLOSE

«First Dates»: 78χρονος παίκτης έκανε πρόταση γάμου σε 75χρονη (Video)

14.05.2024 10:31
first-dates-new

Τον έρωτα της ζωής του στο «First Dates» έμελε να βρει ο 78χρονος Γιάννης που έλαβε μέρος στην εκπομπή κλείνοντας ραντεβού στα… τυφλά!

Η 75χρονη Νίτσα τον ενθουσίασε τόσο, που της έκανε και πρόταση γάμου στο τέλος του ραντεβού τους.

Αφού συνεννοήθηκε κρυφά με την παρουσιάστρια του First Dates, Ζενεβιέβ Μαζαρί, της πρότεινε να τον παντρευτεί, αιφνιδιάζοντας τόσο την ίδια, όσο και τους τηλεθεατές που έβαλαν «φωτιά» στο Twitter.

«Θα με δείρεις, μου φαίνεται. Θα φάω ξύλο εγώ σήμερα. Θα με δείρεις σίγουρα, δεν θα την γλιτώσω! Δεν θα την βγάλω καθαρή απόψε! Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θέλεις;» είπε ο παίκτης με τη Νίτσα να αδυνατεί να πιστέψει αυτό που άκουγε!

«Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα» είπε λίγη ώρα στην κάμερα της εκπομπής.

Το επεισόδιο τελείωσε με σαμπάνιες για το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ το Twitter γέμισε σχόλια κυρίως χιουμοριστικού χαρακτήρα, με πολλούς να δείχνουν την υποστήριξή τους στην τρίτη ηλικία.

Διαβάστε επίσης:

Σε «σταυροδρόμι» Alpha και Τατιάνα Στεφανίδου

Eurovision 2024: Ο τελικός καθήλωσε 2,8 εκατ. τηλεθεατές στην ΕΡΤ1

Eurovision: Ισραηλινές γελοιότητες – αντίποινα στα χασμουρητά της Σάττι – Τηλεθεατές έκαναν ότι… κοιμούνται την ώρα του… ζαριού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 22:39