search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 04:35
MENU CLOSE

Ίος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την πτώση μαθητών στις κυλιόμενες σκάλες πλοίου – Επικρατούσε πανικός και ουρλιαχτά

14.05.2024 22:00
ploio-new

Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή που οι μαθητές πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον με αποτέλεσμα να προκαλείται πανικός από την μονοήμερή εκδρομή του Γυμνασίου της Θήρας στην Ίο που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 6 παιδιά.

Στο βίντεο μέσα από το πλοίο που τους μετέφερε, καταγράφηκαν τα ουρλιαχτά των μαθητών, ο πανικός που επικράτησε μετά το ατύχημα ενώ μία μαθήτρια φαίνεται να έχει τραυματιστεί.

Όπως καταγγέλλουν γονείς και μαθητές η κυλιόμενη σκάλα ξεκίνησε αιφνιδιαστικά να λειτουργεί με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονταν σε αυτήν να χάσουν την ισορροπία τους και να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον.

«Με πήρε η κόρη μου τηλέφωνο πανικόβλητη, ότι ενώ ήταν στις σκάλες του πλοίου, ξαφνικά ξεκίνησε η κύληση. Έπεσε κάτω ένα κορίτσι, του έπιασε τα μαλλιά, μου λέει η κόρη μου ότι είχε πάρα πολλά αίματα», είπε μητέρα μαθήτριας.

«Δεν υπήρχε κανένα μέλος του πληρώματος κοντά στην σκάλα για να καθοδηγήσει τα παιδιά, για να προσέχει εάν υπήρχε μπουτόν ασφαλείας το οποίο δεν έπρεπε να ενεργοποιηθεί. Προσπάθησαν οι καθηγητές να σταματήσουν αλλά δεν είναι γνώστες της κατάστασης. Ποιος ήταν υπεύθυνος; Πώς ενεργοποιήθηκε η σκάλα;» κατήγγειλε ο διευθυντής του γυμνασίου, Μανώλης Καραμολέγκος.

Διαβάστε επίσης:

Αγία Ζώνη: Πέντε άτομα σε δίκη για σκόπιμη βύθιση του πλοίου και απάτη

Πανικός στην Κυψέλη: Τρελή κούρσα από μεθυσμένο οδηγό, τράκαρε πάνω από 10 αυτοκίνητα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Παρατείνεται η προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49