search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 13:29
MENU CLOSE

Η Βίκυ ξαναχτύπησε – Η επιστημονική ανάλυση της οικογένειας με επίκληση έναν ιερέα

15.05.2024 19:26
viki flessa 77- new

Σε νέο φάουλ υπέπεσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βίκυ Φλέσσα, που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις απόψεις της για τα θύματα των Τεμπών.

Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και την τεκνοθεσία, αναφέροντας ότι σύμφωνα με τον παιδοψυχίατρο – ιερέα πατέρα Βασίλειο Θερμό, τα παιδιά των οικογενειών με άτομα του ιδίου φύλου, έχουν προβλήματα.

Μάλιστα, επικαλούμενη τον ιερέα, η κ. Φλέσσα ανέφερε ότι οι σύγχρονες έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά των ΛΟΑΤΚΙ οικογενειών έχουν σύγχυση για το πρόσωπο του πατέρα και της μητέρας, καθώς τα παιδιά για να είναι ευτυχισμένα χρειάζονται δύο διακριτά πρότυπα, ένα ανδρικό και ένα γυναικείο.

Μάλιστα, προχωράει τον συλλογισμό της ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι το πρότυπο του πατέρα είναι «ο νόμος , το πρέπει» και της μητέρας η αγάπη και η αγκαλιά…

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Η τούρτα – έκπληξη με το θρυλικό Αβέρωφ για τα γενέθλια του Ευάγγελου Αποστολάκη

Οι προβλέψεις των Πασόκων για τις ευρωεκλογές – Τι ειπώθηκε σε μάζωξη στο Γουδί

Όταν ο Μπλίνκεν… ρόκαρε για τον «ελεύθερο κόσμο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 13:26