search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 20:19
MENU CLOSE

Ίλιον: Πώς η μητέρα άρπαξε τα τέσσερα παιδιά της από τη δομή φιλοξενίας – Συναγερμός για τον εντοπισμό τους (video)

15.05.2024 09:26
ARPAGI_KENTRIKI_SLIDER

Συναγερμός έχει σημάνει για τα τέσσερα μικρά παιδιά, ηλικίας 6, 4, 3 και 2 ετών, που έπεσαν θύματα αρπαγής από τη μητέρα τους από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον.

Η επιμέλεια των παιδιών είχε αφαιρεθεί από την εισαγγελία καθώς «κινδύνευαν στον χώρο όπου ζούσαν» όπως ενημέρωσε, μέσω του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

«Τα παιδιά ήταν σε χώρο παιδικής προστασίας, όχι του Χαμόγελου του Παιδιού – αν και δεν έχει σημασία αυτό, στο Ίλιον όπου η μητέρα, από την οποία η εισαγγελία είχε πάρει τα παιδιά, τα άρπαξε» είπε.

Σημείωσε πως η γυναίκα είχε προγραμματισμένο ραντεβού για να δει τα ανήλικα, όταν και «άνοιξε με αιχμηρό αντικείμενο τον φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που φρόντιζαν τα παιδιά ότι έχει συνεργάτες που μπορεί να τους πυροβολήσουν».

Χαρακτήρισε «μαφιόζικο» τον τρόπο που πήρε τα ανήλικα και επεσήμανε πως τα παιδιά δεν είναι ασφαλή παρότι μιλάμε για τη μητέρα τους και όχι κάποιον ξένο, γιατί «δεν είναι όλες οι μαμάδες το ίδιο».

Ερωτώμενος για το εάν υπήρχε φύλαξη, εξήγησε πως συνήθως οι χώροι αυτοί φυλάσσονται, αλλά παρατήρησε πως «δεν μπορείς να κάνεις φρούριο έναν χώρο παιδικής προστασίας».

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής για το περιστατικό δεν είναι ουσιαστικές, είπε σε άλλο σημείο και κάλεσε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Χαμόγελο ή τις Αρχές.

«Να βρεθούν τα παιδιά γρήγορα» ευχήθηκε.

Σημειώνεται πως οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2024: Αντίστροφη μέτρηση για τις εξετάσεις – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για οπαδική επίθεση στη Νέα Μηχανιώνα (video)

Παγκράτι: Λήστεψαν ξανά το ίδιο περίπτερο μέσα σε δέκα μέρες – Απείλησαν τον υπάλληλο με πριόνι και κουζινομάχαιρο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 20:18