search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 05:20
MENU CLOSE

Mενίδι: Γυναικοκτονία δείχνουν τα στοιχεία – Είχε καταγγείλει 3 φορές τον εν διαστάσει σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία – Τον αναζητά η αστυνομία (Photos/Videos)

16.05.2024 08:59
menidi_gynaikoktonia

Το σενάριο της γυναικοκτονίας φαίνεται να εξετάζουν όλο και περισσότερο οι Αρχές για τον θάνατο της 40χρονης στο Μενίδι, η οποία βρέθηκε νεκρή με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της το πρωί της Πέμπτης, ενώ ήδη αναζητεί η αστυνομία τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 40χρονη γυναίκα είχε προχωρήσει στο παρελθόν σε καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ. εις βάρος τού εν διαστάσει συζύγου της, ωστόσο δεν επιθυμούσε να φιλοξενηθεί σε δομή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία καταγγελία έγινε στις Αρχές την Τρίτη του Πάσχα.

Στις 3/4 το 2013 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Στις 18/9 το 2022 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση), ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρχε δικαστική απόφαση βάσει της οποίας ο δράστης απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα, ωστόσο η ίδια του το είχε επιτρέψει από το 2018.

Στις 7/5 το 2024 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση), ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ έλαβε ρητή δικάσιμο για Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.

Της χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκαν πληροφορίες, οδηγίες και έντυπο υλικό, προκειμένου να λάβει εάν επιθυμεί την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς.

Της είχε εγκατασταθεί panic button τον Μάιο, ενώ δεν ήθελε να πάει σε δομή.

Σήμερα, μάλιστα, θα γινόταν δικαστήριο για ένα από τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βιας.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε το πρωί στην Αστυνομία όταν εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη στη μέση του δρόμου η 40χρονη, στην περιοχή των Αχαρνών, στο Μενίδι.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας. Η γυναίκα εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Παράλληλα, ψάχνουν πού υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή καθώς πρόκειται για πολύ κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο της περιοχής γεμάτο με καταστήματα.

Μάλιστα, ένας μάρτυρας την είδε να πέφτει στο έδαφος, χωρίς, ωστόσο να είναι σε θέση να πει αν υπήρχε και άλλο άτομο δίπλα της.

Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό σημείο του Μενιδίου, έξω από σούπερ μάρκετ. Δίπλα στη γυναίκα βρέθηκε και η τσάντα της.

Διαβάστε επίσης

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο (18/5) λόγω αεροπορικών επιδείξεων

Βαρβαρότητα δημάρχου: Εκδίωξη Ρομά με κατάβρεγμα με μάνικες (Video)

Καιρός σήμερα: «Κοκτέιλ» ζέστης και αφρικανικής σκόνης – Πού θα βρέξει (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02