search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 03:48
MENU CLOSE

Open: Το «μετέωρο βήμα» του Παναγιώτη Στάθη – Οι επαφές για εκπομπή από την επόμενη σεζόν

16.05.2024 09:50
panagiotis_stathis_new

Προστιθέμενη αξία στο ειδησεογραφικό brand name «Ώρα Ελλάδος» του Open αποτελεί ο βασικός παρουσιαστής της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, Παναγιώτης Στάθης, παλιά καραβάνα της δημοσιογραφίας και του δικαστικού ρεπορτάζ.

Με την ολοκλήρωση της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν θα μετρά δύο χρόνια στο κανάλι της Παιανίας. Ο Στάθης εντάχθηκε στο δυναμικό του σταθμού το καλοκαίρι του 2022 και από το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς- με την έναρξη της σεζόν 2022- 2023 ανέλαβε την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» μαζί με τον Δημήτρη Καμπουράκη (ο οποίος αποχώρησε στην πορεία).

Ο Στάθης ως τότε ήταν στο δυναμικό του ΑΝΤ1 (και πιο πριν για 25 χρόνια ήταν στο Star) και με το Νίκο Ρογκάκο παρουσίαζαν την εκπομπή «Πρωινοί τύποι» τα Σαββατοκύριακα.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος είναι πιθανόν (σε υψηλό ποσοστό) να βάλει τελεία στη συνεργασία με το Open. Αναφορές από ανθρώπους του τηλεοπτικού χώρου που είναι σε θέση να γνωρίζουν διερευνητικές επαφές στο πλαίσιο της περιόδου μετακινήσεων και μεταγραφών, παρουσιάζουν τον Παναγιώτη Στάθη να έχει δεχθεί κρούση από τον ΑΝΤ1, την οποία και εξετάζει σοβαρά.

Άλλωστε την επόμενη σεζόν προγραμματικός χώρος στο κανάλι του Αμαρουσίου έχει δημιουργηθεί καθώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα η Φαίη Μαυραγάνη θα κατευθυνθεί στον ΣΚΑΪ ο οποίος σχεδιάζει να ενδυναμώσει το ενημερωτικό προφιλ του. Στο μεταξύ το κλίμα που υπάρχει καιρό τώρα στο Open περισσότερο βοηθά στην ανάπτυξη φυγόκεντρων δυνάμεων, παρά κεντρομόλων και επηρεάζει την προσπάθεια που γίνεται στον ειδησεογραφικό τομέα του σταθμού.

Διαβάστε επίσης:

Στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης ο Μητσοτάκης

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 16 Μαΐου

Alpha: Ο γάμος Θοδώρας – Γιώργου στον «Σασμό» πούσαρε την τηλεθέαση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02