search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 14:35
MENU CLOSE

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσαν στον Ανακριτή οι γονείς του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

17.05.2024 14:29
lyggeridis_new

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσαν στον 9ο τακτικό ανακριτή οι γονείς του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, που τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γήπεδο στο Ρέντη σε επεισόδια οπαδών τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι γονείς του αστυνομικού ζητούν από την Δικαιοσύνη να τιμωρήσει παραδειγματικά όσους πήραν μέρος στα επεισόδια που στάθηκαν μοιραία για τον γιο τους και ειδικά όσους τα προκάλεσαν δίνοντας εντολή στους οπαδούς να ξεκινήσουν τις βιαιοπραγίες .

Η οικογένεια Λυγγερίδη σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει να ζητήσει να συνενωθεί η δικογραφία για την ανθρωποκτονία του αστυνομικού που εκκρεμεί στα δικαστήρια Πειραιά με αυτή που αφορά σε αδικήματα όπως εγκληματική οργάνωση οπαδών και βρίσκεται στα χέρια του 9ου Ανακριτή.

Σε δήλωση του ο πατέρας του αστυνομικού είπε : «Φτάνει πια για όλη την κοινωνία, φτάνει πια για όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος ας είναι το τελευταίο θύμα, ας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δικαίωση δεν πρόκειται να δω, γιατί έχασα το παιδί μου. Δικαίωση θα υπήρχε εάν ερχόταν το παιδί μου πίσω. Δικαίωση θέλω να δουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί».

Ο δικηγόρος της οικογένειας , Βασίλης Καπερνάρος σε δήλωση του ανέφερε πως «θα συμπαρασταθούμε στον κύριο ανακριτή για να αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους εγκλήματα στη χώρα μας δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Φτάνει πια».

Διαβάστε επίσης:

Κρίσιμα ζητήματα για την κοινωνική συνοχή ανέδειξε η πρώτη συζήτηση της πρωτοβουλίας του ΕΛΙΑΜΕΠ εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

Θεσσαλονίκη: Τρία ελαφρυντικά και ποινή με αναστολή στον πατέρα που είχε σκοτώσει τον γιο του στην Πυλαία

Δίκη για την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Τα παιδιά μάς είπαν πως ό,τι συνέβαινε ήταν σε γνώση του πατρός Αντωνίου» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 14:34