search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 19:17
MENU CLOSE

Συνελήφθη δραπέτης από την Αλβανία στην Ελευσίνα – Αναζητούνταν για 13 χρόνια

19.05.2024 22:25
PERIPOLIKO NEW

Συνελήφθη χθες στη Ελευσίνα ένας 45χρονος από την Αλβανία που αναζητούνταν από το 2011 καθώς είχε δραπετεύσει από τις φυλακές του Μαλανδρίνου ενώ σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν και διωκτικά έγγραφα για εγκληματική δραστηριότητα, την οποία είχε αναπτύξει με ομοεθνείς του όντας δραπέτης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από επιχείρηση που σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ύστερα από διερεύνηση και αξιολόγηση πληροφοριών.

Ο 45χρονος είχε στην κατοχή του νομιμοποιητικά έγγραφα με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας από τα στοιχεία των διωκτικών τίτλων, όμως από την δακτυλοσκοπική σήμανση εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για τον αναζητούμενο δραπέτη.

Η εξέταση της γνησιότητας των νομιμοποιητικών εγγράφων είναι σε εξέλιξη, καθώς αναμένεται η απάντηση των αρχών της χώρας καταγωγής του.

Σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή κάθειρξης 14 ετών και τρία εντάλματα σύλληψης για ένταξη του σε εγκληματική οργάνωση με ομοεθνείς του, οι οποίοι προέβαιναν σε ληστείες, διακεκριμένες κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής και σε μία περίπτωση σε απόπειρα ανθρωποκτονίας στο πλαίσιο τελεσθείσας ληστείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμό στην Πολίχνη – Εντοπίστηκε ένας κάλυκας

Παραμένει το «κοκτέιλ» αφρικανικής σκόνης και ζέστης, πότε υποχωρεί – Ποιοι κινδυνεύουν, ποιες είναι οι επιπτώσεις

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πουλήθηκε το σπίτι της στην Πάτρα σε Τούρκο επενδυτή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 19:15