search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 03:47
MENU CLOSE

Έξι στις δέκα εκπομπές με σημαντική τηλεθέαση την Παρασκευή ήταν του Mega

20.05.2024 18:18
ELIAS-NEW

Συνεχίζει τον… πρωταθλητισμό στην τηλεθέαση η «Γη της ελιάς» έχοντας αποσπαστεί από τον ανταγωνισμό του συνόλου των εκπομπών και την Παρασκευή- για μια ακόμη φορά- ήταν το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα.

Αντοχή στο χρόνο- άρα διαχρονικότητα– έδειξε με ένα ακόμη επεισόδιο η κωμική σειρά «Οι απαράδεκτοι» του Mega. H σειρά της Δήμητρας Παπαδοπούλου, αν και σε επανάληψη, χάρη σε 649.000 τηλεθεατές που επέλεξαν το επεισόδιο της,  έφθασε  στην δεύτερη βαθμίδα του ημερήσιο τηλεβαρόμετρου της Nielsen.

Το σετ εκπομπών «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Έρωτας φυγάς» του ΑΝΤ1 οι οποίες στο πρόγραμμα του καναλιού μεταδόθηκαν η μία μετά την άλλη, διακρίθηκαν στην τρίτη και πέμπτη θέση αντιστοίχως, με τον «Τροχο της τύχης» να πλασάρεται σαν σφήνα ανάμεσα τους.

Το ειδησεογραφικό σετ δελτίων του Mega, εξάλλου, κατέλαβε δύο διαδοχικές θέσεις αμέσως μετά τη μέση της δεκάδας με τα «καλύτερα» προγράμματα της Παρασκευής και σχηματίστηκε «καρέ» με το «Φως στο τούνελ» και το «The chase».

Ο Αlpha μεταδίδοντας την βιογραφική ταινία «Ευτυχία» για την ζωή της σπουδαίας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου σε σενάριο Κατερίνας Μπέη και σκηνοθεσία Άγγελου Φραντζή συμπλήρωσε την 10αδα εκπομπών με τις αξιοσημείωτες τηλεθεάσεις της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Η τρίτη σειρά «Ταμπού» του Ανδρέα Γεωργίου για το κανάλι παίρνει σχήμα

«Τρελαμένη» με την κούπα ΠΑΟΚτζού ρεπόρτερ της ΕΡΤ – «Ούτε δύο ώρες δεν κοιμήθηκα» (video)

Voxeurop: Άρθρο κόλαφος για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα – Πώς εκθέτει το ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16