search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 07:23
MENU CLOSE

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη φωτιά στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα στη Λαμία

20.05.2024 14:30
fotia-ergostasio-lamia

Παραγγελία προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας να διερευνηθούν τα αίτια της φωτιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας, απέστειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Η εισαγγελέας ζητά να διερευνηθεί η υπόθεση, καθώς η φωτιά έρχεται λίγα 24ωρα μετά την μαζική δηλητηρίαση μαθητών στη πόλη της Λαμίας, από γεύματα που προέρχονταν από το συγκεκριμένο εργοστάσιο κι ενώ οι γονείς ετοιμάζονται να κάνουν μαζικές αγωγές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναφέρει: «Παρακαλούμε να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, κατέστρεψε την Κυριακή 19-5-2024 ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας σε συνάρτηση με το γεγονός της εμπλοκής του συγκεκριμένου εργοστασίου με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων, λόγω μαζικής τροφικής δηλητηρίασης. Και να μας ενημερώσετε σχετικά» αναφέρει στην παραγγελία της η εισαγγελέας.

Διαβάστε επίσης:

Οδηγός και επιβάτες έσπρωχναν τρόλεϊ που έμεινε στη μέση του δρόμου για να περάσει ο ποδηλατικός Γύρος (video)

Υπέρμετρη αισιοδοξία από τον Λοβέρδο για τους Δημοκράτες: «Θα φτάσουμε το 5% στις ευρωεκλογές»

Η χαμένη ιδεολογική μάχη της δεξιάς: Ο σοσιαλισμός συγκινεί περισσότερο από το νεοφιλελευθερισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 07:23