search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 20:47
MENU CLOSE

«Beetlejuice Beetlejuice»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του sequel της θρυλικής ταινίας του Tim Burton (photos/videos)

24.05.2024 11:59
beetlejuice_2405_1460-820_new

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για το «Beetlejuice Beetlejuice», το πολυαναμενόμενο sequel με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Κίτον (Michael Keaton), Γουινόνα Ράιντερ (Wynona Rider) και Τζένα Ορτέγκα (Jenna Ortega).

Σημειώνεται ότι η ταινία αποτελεί συνέχεια του πρωτότυπου Σκαθαροζούμη του 1988, φιλμ στο οποίο ο Κίτον είχε τον εμβληματικό ρόλο. Η ταινία κατάφερε να συγκεντρώσει 73 εκατομμύρια δολάρια στο box office, κερδίζοντας επίσης το Όσκαρ καλύτερου μακιγιάζ.

Τον επόμενο χρόνο ακολούθησε μια σειρά κινουμένων σχεδίων στη μικρή οθόνη με 94 επεισόδια και ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ.

«Μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Στοιχειωμένη ακόμα από τον Σκαθαροζούμη, η ζωή της Lydia ανατρέπεται όταν η επαναστάτρια έφηβη κόρη της, Astrid, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και ανοίγει κατά λάθος την πύλη για τη μεταθανάτια ζωή. Με τα προβλήματα να φουντώνουν και στα δύο βασίλεια, είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει τρεις φορές το όνομα του Σκαθαροζούμη και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος».

Το σενάριο είναι των Άλφρεντ Γκαφ (Alfred Gough), Μάιλς Μίλαρ (Miles Milar) και Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ (Seth Grahame-Smith) ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ξανά ο Τιμ Μπάρτον (Tim Burton).

Το καστ αστέρων συμπληρώνουν οι Κάθριν Ο’Χάρα (Catherine O’Hara), Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci), Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), Άρθουρ Κόντι (Arthur Conti), Μπερν Γκόρμαν (Burn Gorman) και Γουίλεμ Νταφόε (Willem Dafoe).

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το «Beetlejuice Beetlejuice» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Ένας μαέστρος στο Λιτόχωρο

Ο Μπίλι Ζέιν μεταμορφώθηκε σε Μάρλον Μπράντο και είναι… ολόιδιος! (photos/video)

«The Smashing Machine»: Αγνώριστος ο Dwayne Johnson ως Mark Kerr στα γυρίσματα της ταινίας (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 20:46