search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 11:52
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα για δηλώσεις Κωνσταντινίδη κατά Αντετοκούνμπο: «Ντροπή για ένα παιδί που ξεκίνησε από ‘κει που ξεκίνησε» (Video)

26.05.2024 11:45
maggira konstantinidis (1)

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε αιχμηρά το παραλήρημα του πανελίστα Στέφανου Κωνσταντινίδη κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Ντροπή, ντροπή… Είναι ντροπή για ένα τέτοιο παιδί που ξεκίνησε από ‘κει που ξεκίνησε και έφτασε εκεί που έφτασε. Δηλαδή τι τον ενόχλησε; Που είπε ότι δεν τον πήρε ποτέ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός; Κι εγώ θα το είχα παράπονο, αν ήμουν ο Αντετοκούνμπο, ότι δεν μου έκαναν ποτέ πρόταση. Και ποιος είπε ότι δεν πωλούνται; Όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται», σχολιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν αλλάζουν χέρια οι ομάδες; Είναι εταιρείες, επιχειρήσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλήθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Τι είπε το παιδί; Και πρέπει να πεις κάποιον «φαφλατά», «αμετροεπή», «νεόπλουτε» και «Αμερικλάνε»; Δηλαδή είναι ντροπή. Καθόλου χιούμορ δεν έκανε», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εμφανώς ενοχλημένη.

«Καθόλου έτσι δεν το είπε ο Γιάννης. Δεν το είπε καθόλου με την έννοια ότι «εγώ έχω τα λεφτά και μπορώ να τις αγοράσω». Δεν είχε καθόλου αυτή τη χροιά», επισήμανε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είναι και άνθρωπος της τηλεόρασης ο Στέφανος και ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να βλέπουμε όλη τη δήλωση και να μη μένουμε στους τίτλους. Έχω διαβάσει τίτλους εγώ για μένα… ξύπνησα το πρωί και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. «Όποια την πέσει στον άντρα μου θα την ξεμαλλιάσω». Ακόμα και χιούμορ που έχω, δεν θα το έλεγα έτσι», κατέληξε στο σχόλιό της η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στο Shopping Star»

Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ζωής μου»

Συνελήφθη η Νίκι Μινάζ στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ για κατοχή ναρκωτικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 11:52