search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 20:44
MENU CLOSE

Τατσόπουλος: Χαμός στην εκπομπή της Καινούργιου – Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό (Video)

27.05.2024 14:19
tatsopoylos-kavgas-new

Απίστευτη ένταση επικράτησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας με αφορμή τη μεταφορά και την επανένωση της δεξιάς χειρός του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου με το σκήνωμά του στο Νέο Προκόπι Ευβοίας.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος καυτηρίασε τη στάση της Εκκλησίας σχετικά με τα θαύματα, κατηγορώντας τη για εμπορευματοποίηση της θρησκείας σε βάρος των πιστών.

Ο συγγραφέας κατηγόρησε δε, προσωπικά τον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας ekklisiaonline, Ανδρέα Καραγιάννη ότι είναι «απατεώνας και ζει από απάτες».

«Επειδή είμαστε σε ορθόδοξη χώρα δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λ@κ@α θέλουμε. Ακούς;» ανέφερε λίγο πριν αποχωρήσει εν εξάλλω από το πλατό.

«Βγάζουν κατά καιρούς κεφάλια και δεκαπέντε χέρια και πόδια από διάφορους Αγίους! Τι να εξηγήσω; Ανδρέα Καραγιάννη, είσαι κι εσύ μέρος αυτής της απάτης! Διακινεί και ζει από αυτά τα πράγματα. Μα για ένα λείψανο μιλάμε τώρα; Ο κύριος Καραγιάννης έχει κάνει χειρότερα πράγματα από αυτό! Θα τις απαντήσεις όταν τις πω καθαρά και όχι ως αιχμές; Θα με αφήσεις, βρε Κατερίνα, να πω αυτά που θέλω; Αν δεν θέλεις να με ακούσεις, μη με καλείς στην εκπομπή! Επειδή είμαστε σε μία “ορθόδοξη” χώρα, δεν μπορούμε να λέμε όποια μ…λακία θέλουμε! Είμαστε σε μία ευρωπαϊκή χώρα και όχι στη Ζιμπάμπουε! Προσβάλλεις τη νοημοσύνη των ανθρώπων το 2024! Φεύγω! Δεν χρειάζεται να με “πάρετε”! Αρκετά με την παράνοια! Τους καθοδηγείτε με αυτές τις απάτες! Αυτός ο απατεώνας ζει από αυτές τις απάτες! Που θα μου πει ότι τον προκαλώ κιόλας, ο ηλίθιος!» πρόσθεσε με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί μάταια να επαναφέρει την τάξη.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανοίγει τα «χαρτιά» του στη «Μεγάλη Εικόνα»

«Μετωπική» Πορτοσάλτε-ΣΥΡΙΖΑ για το ταξίδι Κασσελάκη στην Παλαιστίνη: «Το ταξίδι αυτό είναι μόνο μία selfie»-«Ατάλαντος επιθεωρησιογράφος» (Video)

Οι RSF καταγγέλλουν το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου σε βάρος δημοσιογράφων – Νέα προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 20:40