ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση: «Αισχρή επίθεση σε συγγενή θυμάτων των Τεμπών - Η λέξη ντροπή είναι ίσως μικρή για να τους χαρακτηρίσει» - Επίθεση και σε Μαρινάκη
Επίθεση κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τον προπηλακισμό συγγενή θυμάτων των Τεμπών από την ασφάλεια του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Σαν να μην έφθανε η συγκάλυψη, πλέον έχουμε και τη χθεσινή αισχρή επίθεση στην Κέρκυρα μίας εκ των συγγενών που ήθελε να εκφράσει τη διαμαρτυρία της την ώρα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η λέξη ντροπή είναι ίσως μικρή για να τους χαρακτηρίσει», αναφέρει η Κουμουνδούρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η τραγωδία των Τεμπών συνεχίζει να πονάει τους πολίτες και η συγκάλυψη σε αυτό το αδιανόητο έγκλημα έχει αφήσει ανοιχτές πληγές στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους τραγικούς συγγενείς των θυμάτων.
Σαν να μην έφθανε η συγκάλυψη, πλέον έχουμε και τη χθεσινή αισχρή επίθεση στην Κέρκυρα μίας εκ των συγγενών που ήθελε να εκφράσει τη διαμαρτυρία της την ώρα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να σιωπήσει ή να ζητήσει συγγνώμη, επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας για μία ακόμη φορά ψέματα.
Αρχικά είπε πως δεν γνώριζε ο κ. Μητσοτάκης πως ανάμεσα σε κείνους που διαμαρτύρονταν ήταν συγγενείς θυμάτων, λες κι αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την απαράδεκτη στάση του ίδιου και της ασφάλειας του.
Έφτασε μάλιστα να πει ψέματα πως δήθεν ο Κυρ. Μητσοτάκης ζήτησε να τους αφήσουν να μιλήσουν, ενώ ακούγεται καθαρά στο βίντεο να απευθύνεται στην συγγενή των θυμάτων με απαξιωτικό και αλαζονικό ύφος.
Η λέξη ντροπή είναι ίσως μικρή για να τους χαρακτηρίσει».
ΣΥΡΙΖΑ κατά Μαρινάκη: «Ευκαιρία για selfie σου δίνεται όταν συναντάς στημένα στο δρόμο δήθεν πολίτες που είναι… κομματικά στελέχη»
Με καυστικό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον Παύλο Μαρινάκη, με αφορμή σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο Π. Μαρινάκης για άλλη μία φορά έκανε λόγο για «πολιτική lifestyle» μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε πως ο «Κασσελάκης πήγε στην Παλαιστίνη για να βγάλει selfie».
Η δήλωσή του δεν έμεινε αναπάντητη από την Κουμουνδούρου που σχολίασε ότι «ευκαιρία για selfie σου δίνεται όταν συναντάς στημένα στο δρόμο δήθεν πολίτες, στην πραγματικότητα όμως κομματικά στελέχη που σε αποθεώνουν», ενώ «θύμισαν» στον Π. Μαρινάκη πως «selfie δεν επιλέγεις να κάνεις σε εμπόλεμη ζώνη όπου ο κόσμος βιώνει απόλυτη τραγωδία» για την οποία η κυβέρνηση «παίζει τον ρόλο του θεατή».
Διαβάστε επίσης:
ΠΑΣΟΚ: Τα σποτ, οι δημοσκοπήσεις και οι συνεντεύξεις – «All in» Ανδρουλάκη για τη 2η θέση