ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 17:45
MENU CLOSE

Η φέτα, η Καλουδιώτη και το χιούμορ Κασσελάκη

05.06.2024 06:15

Διάθεση να κάνουν χιούμορ με τις κυβερνητικές ακροβασίες για την ακρίβεια και ειδικά την τιμή της φέτας είχαν χθες βράδυ οι Συριζαίοι στο Ηράκλειο, κατά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη.

Τη φράση την άκουσε ο Κασσελάκης και άρχισε να εξηγεί ότι «η κυρία έχει υποσχεθεί στις 9 του μηνός, στη Νέα Δημοκρατία, ένα τενεκέ φέτα».

«Αλλά θέλει προσοχή ο τενεκές, διότι αν βάλουν και τα γραμμάρια του τενεκέ να σας φορτώσουν έξτρα, θα πάει πάνω η τιμή. Ίσως σας δώσουν μισό τενεκέ» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ζήτησε από τη γυναίκα να πει το όνομά της, όμως εκείνη αρνήθηκε.

Στο πλάνο που ακολούθησε όμως, φάνηκε μπροστά στη σκηνή η Μαρία Καλουδιώτη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη.

Πιθανόν δηλαδή ήταν αυτή, αλλά από σεμνότητα δεν θέλησε να φωνάξει το όνομά της.

Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές, όπως λένε στην τηλεόραση…

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έχει δημοσιοποιήσει την περιουσιακή του κατάσταση για το 2023

Κουτσούμπας: Να δώσουμε γερό χαστούκι στην αντιλαϊκή πολιτική, στην ΕΕ, στην κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου (Video)

Χαρίτσης: Οργισμένοι οι πολίτες παρακολουθούν τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Κασσελάκη να σέρνουν ένα γαϊτανάκι εκατομμυρίων

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 17:43
Exit mobile version