search
ΔΕΥΤΕΡΑ 24.06.2024 21:46
MENU CLOSE

Θύελλα για δηλώσεις Οικονόμου περί συναλλαγών Χριστοδουλοπούλου όταν ήταν στην επιτροπή πόθεν έσχες – ΝΕΑΡ: Τραμπικές μέθοδοι

05.06.2024 13:25
oikonomou_syriza_new

Τον ασκό του Αιόλου στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ Νέας Αριστεράς άνοιξε η ιστορία με το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.

Από την Κουμουνδούρου δεν προβαίνουν σε κάποιο επίσημο σχόλιο, φαίνεται όμως να παίρνουν διακριτικές αποστάσεις παραπέμποντας σε όσα έχει πει ο Στέφανος Κασσελάκης για τις σκιές που υπάρχουν στα Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς να υιοθετούν τις αναφορές Οικονόμου σε πρόσωπα.

Η επίθεση που εξαπέλυσε σε πρώτο χρόνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη επιχειρώντας την αντίστοιχη της δικής του δήλωσης με εκείνη του πρωθυπουργού, είχε μία απροσδόκητη και θυελλώδη συνέχεια, με δηλώσεις που έκανε ο πρώην βουλευτής και νυν στέλεχος της Κουμουνδούρου, Θανάσης Οικονόμου, βάζοντας στο κάδρο τη… Νέα Αριστερά.

Το μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, από τον κύκλο των συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή (Action 24) και στο πλαίσιο της συζήτησης για το πόθεν έσχες άφησε αιχμές κατά ων τότε μελών της Επιτροπής της Βουλής, δηλαδή κατά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και του πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου λέγοντας ότι υπάρχουν σκιές σε αυτούς τους ελέγχους για να προσθέσει στη συνέχεια πως υπήρξαν κάποιες «συναλλαγές». Υπονοώντας ότι η κυρία Χριστοδουλοπούλου για λόγους προσωπικού ενδιαφέροντος χειρίστηκε πλημμελώς την υπόθεση με το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη.

Σημειώνεται πως ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος πλέον συμπορεύεται με τη Νέα Αριστερά.

Στην αντίδραση του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος συμμετείχε στο πάνελ, ότι αυτές είναι πολύ σοβαρές κατηγορίες για το κόμμα του και την υπενθύμιση ότι τότε πρόεδρος της Βουλής ήταν ο Νίκος Βούτσης, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι δεν ήταν σε γνώση του πρώην ΠτΒ.

Έντονες αντιδράσεις έχουν προξενήσει χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Θανάση Οικονόμου, περί «συναλλαγών» της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής που έχει ελέγξει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βούτσης: Διαβολές

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Οικονόμου, ο τ. πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δήλωσε ότι «δεν άκουσα και δεν με ενδιαφέρει να ακούσω τις διαβολές που συστηματικά εκτόξευαν όσοι μας κατηγορούσαν για το ότι δεν βάζαμε στις φυλακές πολιτικούς αντιπάλους, δεν μοιράζαμε τα 37 δισ. για να μας ψηφίσουν οι πολίτες, δεν ταυτιζόμασταν στο ύφος και το ήθος της διακυβέρνησης με το τοξικό υπόδειγμα της πολιτικής όπως για την μη ίδρυση “κόκκινων” προπαγανδιστικών μίντια αλλά και για άλλα πολλά.

Μόνο που τότε δεν περιλαμβάνανε τον σ. Αλέξη Τσίπρα ως συμμέτοχο στην αυτοϋπονόμευση.

Η λέξη ηγεμονία και η θεσμική προσήλωση ήταν πάντα ξένες σε όσους υποτιμούσαν την σκληρή πολιτική σύγκρουση, προκρίνοντας την προσωπική ανένδοτη δήθεν αντιπαράθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πέντε χρόνια μετά όλοι έχουν καταλάβει ποια ήταν η σωστή άποψη απέναντι στην τοξικότητα και την καθεστωτική νοοτροπία που στήριξε την κυριαρχία της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Κατά τα άλλα είναι τοις πάσι γνωστό ότι η Επιτροπή Πόθεν Έσχες αποτελείται από δικαστικούς κατά πλειοψηφία. Επίσης είναι γνωστό ότι δεν νοείται καμία παρέμβαση, πέραν του θεσμικού τους ρόλου, βεβαίως από τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και από τους τότε πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Επιτροπής.

Αυτά προς ενημέρωση και του κ. Κασσελάκη που προφανώς δεν έχει καμία γνώση πάνω σε ένα μείζον πολιτικό ζήτημα. Όσοι σιωπούν και είναι ακόμη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απαντήσουν. Όλοι και όλες κρινόμαστε και για τότε και για σήμερα».

Βαρεμένος: «Αθλιότητες, θα δώσει λόγο εκεί που πρέπει»

Σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Βαρεμένος έκανε λόγο για «αθλιότητες» αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη λέγοντας πως ο Θανάσης Οικονόμου «θα δώσει λόγο εκεί που πρέπει». Μάλιστα, ανταπέδωσε τις βολές στον Θανάση Οικονόμου και κάλεσε και τον Στ. Κασσελάκη να πει τι εννοεί το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Οικονόμου να πει συγκεκριμένα τι εννοεί. Εγώ βάδισα θεσμικά, αντιμετώπισα δύσκολες υποθέσεις. Στην πολιτική δεν παίζουν όλα, εδώ φτάσαμε σε αδιανόητο στάδιο, να μας πει τι εννοεί με τον όρο συναλλαγή; Ο ίδιος μπορεί να ξέρει, να έχει πείρα από αυτά. Εγώ αποτιμώντας τον όρο βλέπω ότι έχει βαρύ φορτίο νομικό και αν υπάρχει δικαιοσύνη θα δώσει την απάντηση. Ο κ. Κασσελάκης να μας πει, εγώ δεν έχω να κάνω τίποτα με τον κ. Οικονόμου, να μας πει τι εννοεί ο κ. Οικονόμου».

Γιώργος Τσίπρα: Αν έχει κάτι συγκεκριμένο να το πει, όχι γενικότητες και εικασίες

Ο Γιώργος Τσίπρας με δηλώσεις του στον MEGA «άδειασε» τον Θανάση Οικονόμου.

«Αν έχει κάτι να πει, κάτι συγκεκριμένο να πει, ας το πει. Γενικότητες και εικασίες δεν προσφέρουν κάτι, παρότι έχει έχει ξαναϋπάρξει συζήτηση για τους ελέγχους των δηλώσεων πόθεν έσχες. Τα περί συναλλαγών είναι άλλου επιπέδου» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας.

Παράλληλα, μίλησε για «ατυχή παρέμβαση για το παρελθόν παρότι ο ίδιος δεν ξέρω αν έγινε σε όλες τις περιπτώσεις σωστή δουλειά με τα πόθεν έσχες».

«Κατά καιρούς έχουν υπάρξει επιτροπές που δεν έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας ο οποίος στην ερώτηση αν αυτό ισχύει για την επιτροπή Βαρεμένου απάντησε «δεν ξέρω αν έκανε σωστά τη δουλειά της για τα διάφορα πόθεν έσχες και όχι μόνο για τον κ. Μητσοτάκη».

«Όλα έγιναν σωστά επί Τσίπρα; Δεν έγιναν όλα σωστά» κατέληξε.

Νέα Αριστερά: Δε θα μείνουμε σιωπηλοί απέναντι στις τραμπικές μεθόδους του κόμματος Κασσελάκη

Έντονη είναι η αντίδραση της Νέας Αριστεράς καθώς οι δηλώσεις Οικονόμου έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά από καρφιά του Στέφανου Κασσελάκη τις τελευταίες μέρες για το κόμμα τους.

«Ως εδώ με τον βούρκο, δε θα μείνουμε σιωπηλοί, οι τραμπικές μέθοδοι δεν πρόκειται να πτοήσουν τη Νέα Αριστερά» διαμηνύουν, ενώ αποδίδουν στις δηλώσεις Οικονόμου επίθεση συνολικά κατά της κυβέρνησης Τσίπρα για συναλλαγή με τον Κ. Μητσοτάκη.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Αριστερά με αφορμή τις δηλώσεις Οικονόμου, σημειώνεται:

«Όσο πλησιάζουμε στις κάλπες και γίνεται φανερό το αδιέξοδο του lifestyle και της ταύτισης με στρατηγικές επιλογές της Δεξιάς όπως οι φοροαπαλλαγές στους πλούσιους, το κόμμα Κασσελάκη υιοθετεί ανοιχτά τακτικές Τραμπ: εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίαςαπροκάλυπτα fake newsυπερωρίες της χωματερής του διαδικτύου.

Χτες βράδυ η αθλιότητα άλλαξε πίστα. Στέλεχος και συνεργάτης του κ. Κασσελάκη  πέταξε λάσπη σε στελέχη της Νέας Αριστεράς και ανέβασε τον πήχη της χυδαιότητας, φτάνοντας στο σημείο να κατηγορήσει την κυβέρνηση Τσίπρα ότι ήρθε σε συνδιαλλαγή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το Πόθεν Έσχες του.

Ως εδώ με τον βούρκο!  

Ας γνωρίζουν ότι οι τραμπικές μέθοδοι δεν πρόκειται να πτοήσουν τη Νέα Αριστερά. Η Αριστερά στην Ελλάδα έχει μια πολύ μακρά παράδοση αγώνων για να φοβηθεί τη λάσπη. 

Ο Κασσελάκης κατάφερε να κάνει λίγες μέρες πριν τις εκλογές την πιο βολική πάσα στην χρεοκοπημένη ΝΔ. 

Αναδεικνύεται έτσι σε χρυσό χορηγό του συστήματος Μητσοτάκη.

Στην προσπάθεια δημιουργίας ενός life style ΙΧ κόμματος, ο κ. Κασσελάκης και τα στελέχη του προσπαθούν να ξαναγράψουν την Ιστορία και προσβάλουν με χυδαία ψέματα την αξιοπρέπεια χιλιάδων πολιτών με διαδρομή στην Αριστερά και τον προοδευτικό χώρο,  ανεξαρτήτως των σημερινών επιλογών τους.

Ως Νέα Αριστερά δεν θα μείνουμε σιωπηλοί απέναντι στον βούρκο, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

Σακελλαρίδης: Λάσπη και επαναλαμβανόμενες ανοησίες

Σε πολύ υψηλούς τόνους ήταν και η ανάρτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Ο Σ. Κασσελάκης και τα στελέχη του πετάνε λάσπη στην Αριστερά για να σβήσουν τις φωτιές που άναψαν λίγες μέρες πριν τις εκλογές με τις επαναλαμβανόμενες ανοησίες τους.

Χτες, στενός συνεργάτης του Κασσελάκη κατηγόρησε το Νίκο Βούτση ότι επί προεδρίας του στη Βουλή, η αρμόδια επιτροπή έκανε τα στραβά μάτια για το πόθεν έσχες του Κ. Μητσοτάκη, μιλώντας μάλιστα για «συναλλαγές» στελεχών της κυβέρνησης Τσίπρα με τον Κ. Μητσοτάκη. Τα ίδια επανέλαβε υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος Κασσελάκη σήμερα το πρωί στο OPEN.

Τα ίδια διαδίδουν ανώνυμοι και επώνυμοι λογαριασμοί στα social media.

Χτες πάλι στη συνέντευξη του στο Νίκο Χατζηνικολάου, ο Σ. Κασσελάκης εκτόξευσε νέες ασυναρτησίες, για το ότι η Νέα Αριστερά τα έχει βρει με το ΠΑΣΟΚ για συνεργασία την επόμενη μέρα.

Ειλικρινά δεν αξίζει στην Αριστερά αυτός ο κατήφορος. Ο κόσμος της Αριστεράς έχει ανάγκη να δώσει τις μάχες που έρχονται με αξιοπρέπεια, να στηρίξει την αλλαγή που χρειαζόμαστε με αγώνες, ήθος και ειλικρίνεια. Όχι με έναν νεόκοπο Μεσσία που χτυπά άδεια ντενεκεδάκια για να κάνει θόρυβο, μέσα από την λάσπη.

Έχει πραγματικά μία μοναδική ικανότητα αυτός ο άνθρωπος, την ώρα που ο Κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να δίνει εξηγήσεις για τις εκρηκτικές αυξήσεις της ΔΕΗ τον Ιούνιο (που στο πράσινο τιμολόγιο φτάνουν μέχρι και 70%), να ασχολούμαστε με τα εκατομμύρια του.

Την ώρα που ο Α. Γεωργιάδης θα έπρεπε να απολογείται για την απόλυτη διάλυση του εθνικού συστήματος υγείας, τα νοσοκομεία Παίδων στην Αθήνα που δεν έχουν αναισθησιολόγους, τα απογευματινά χειρουργεία, τις αυξήσεις στη συμμετοχή στις συνταγογραφήσεις και τις εξετάσεις, ο κ. Κασσελάκης επιδίωξε και κατάφερε να ασχολείται όλη η χώρα με τα σπίτια και τα supercars του.

Την ώρα που ο κ. Σκέρτσος απαντάει σε δημοσιογράφο ότι δεν ξέρει αν πληρώνεται ο Γκρίνμπεργκ (έλα μου ντε, γιατί να ξέρει μετά από 5 χρόνια αν πληρώνεται ο βασικός τους επικοινωνιολόγος;), ο δημόσιος διάλογος εξαντλείται στην αντιπαράθεση για το αν τα δάνεια του κ. Μητσοτάκη είναι καλύτερα από του κ. Κασσελάκη, ή το αντίστροφο. 

Πρόκειται για πραγματικό χάρισμα του Σ. Κασσελάκη, που τον καθιστά τον καλύτερο χορηγό του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Κασσελάκης και το επιτελείο του προσβάλλουν όχι μόνο την Αριστερά και την μακρά συνεισφορά της σε αυτόν τον τόπο, αλλά και κάθε αριστερό και προοδευτικό άνθρωπο, ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο στον οποίο βρίσκεται σήμερα.

Όταν αποφάσισα να ενταχθώ στη Νέα Αριστερά, είχα πει πως “επιστρέφω σπίτι μου”. Γιατί το πολιτικό μας σπίτι δεν είναι ούτε τα ντουβάρια, ούτε οι μαρκίζες στη βιτρίνα. Είναι οι ιδέες μας. Το ήθος μας. Ο τρόπος με τον οποίο πολιτευόμαστε και συνυπάρχουμε με τους συμπολίτες μας. Εκεί που βρίσκουμε την αλληλεγγύη, τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια. Τις μέρες αυτές, νιώθω περισσότερο από ποτέ δικαιωμένος για την άποψη που είχα τότε εκφράσει.

Στις 9 Ιουνίου, δυναμώνουμε το σπίτι μας. Τη Νέα Αριστερά».

Άδωνις: Ο Κασσελάκης παρουσίασε τον εαυτό του σαν κάτι που δεν είναι

«Ο κύριος Κασσελάκης ήρθε και παρουσίασε τον εαυτό του στον ελληνικό λαό σαν κάτι που δεν είναι» δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή ανεβάζοντας το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης εν όψη των ευρωεκλογών

Αναλυτικά για το πόθεν έσχες του κ. Στέφανου Κασσελάκη είπε μεταξύ άλλων: «Ο κύριος Κασσελάκης ήρθε και παρουσίασε τον εαυτό του στον ελληνικό λαό σαν κάτι που δεν είναι. Η εικόνα ότι ήρθε εφοπλιστής από την Αμερική, είναι για να γελάει ο λογιστής που το βλέπει. Καλά κάνει και τα έχει τα εκατομμύρια. Με ενοχλεί ότι μας κορόιδευε. Με τα λεφτά που παρουσίασε και με το δεδομένο ότι πλέον δεν εργάζεται ούτε αυτός, ούτε ο κύριος Τάιλερ και ζούνε στην Ελλάδα και κάνουν την πλάκα τους στην πολιτική, αυτός σε 1,5 χρόνο ή θα πρέπει να βρει δουλειά ή θα πρέπει να φύγει».

Αναφορικά με το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη τόνισε ότι ελέγχθηκε επί τρία χρόνια, από το 2016 μέχρι το 2019, από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής του ΣΥΡΙΖΑ, με πλειοψηφία στη Βουλή ΣΥΡΙΖΑ και με πλειοψηφία στην επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ:

«Αυτοί διέταξαν τον έλεγχο, αυτοί τον έστειλαν στην Εφορία και στις Δικαστικές Αρχές, αυτοί παρακολούθησαν την εξέλιξη της έρευνας και αυτοί στο τέλος ψήφισαν ότι μπαίνει στο αρχείο γιατί είναι όλα καλά. Δηλαδή αυτό το οποίο κατηγορεί τον Μητσοτάκη ο Κασσελάκης το έχει ελέγξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, ποιον κατηγορεί; Τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή είναι σαν να λέει τώρα ότι ο Αλέξης Τσίπρας, η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο Νίκος Βούτσης, ο Γιώργος Βαρεμένος και όλοι αυτοί ήθελαν να «καθαρίσουν» τον Μητσοτάκη. Σας βγάζει νόημα όλο αυτό»;

«Με τους ΣΥΡΙΖΑίους εγώ δεν βγάζω άκρη», δήλωσε λέγοντας πως είναι «γελοία και χυδαία ιστορία» τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Οικονόμου περί «συναλλαγής» πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Φίλης: «Φτάνει πια!» στο διασυρμό της Αριστεράς από τον Κασσελάκη

«Ο χυδαίος υβριστής και στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Θαν. Οικονόμου, εξαπέλυσε τόνους λάσπης και συκοφαντίας, απέναντι στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το Πόθεν Έσχες του κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Οικονόμου έλαβε ήδη αποστομωτικές απαντήσεις από τον τ. Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, τον τ. Αντιπρόεδρο Γ. Βαρεμένο και τη Νέα Αριστερά. Σε ό, τι αφορά τον κ. Οικονόμου το θέμα έχει λήξει και ο ίδιος έχει παραδοθεί εκεί που του αξίζει, στη δημόσια περιφρόνηση.

Όμως, το μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα αφορά τον κ. Κασσελάκη, που ακόμη  δεν έχει ζητήσει την παραίτηση του στενού του συνεργάτη ή την παραπομπή του με το ερώτημα της διαγραφής στα αρμόδια κομματικά όργανα, επιβεβαιώνοντας,  έτσι,  ότι ο ίδιος είναι ο υποκινητής και ο υποβολέας αυτής της βρωμερής  επίθεσης, που στρέφεται, βέβαια,  και εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μείζον θέμα  όμως υφίσταται  και για τα ηγετικά στελέχη του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ, τους βουλευτές και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που σιωπούν μπροστά και σε αυτή τη δυσώδη υπόθεση. Αν ούτε τώρα αντιδράσουν θα αμαυρώσουν την προσωπική τους ιστορία και την αγωνιστική τους διαδρομή. Η ιστορία της Αριστεράς μας μετρά και μας παρακολουθεί όλους. Ας μην εγγράψουν το αγωνιστικό τους “Πόθεν Έσχες” στο μονοσέλιδο excellόφυλλο-παρωδία του κ. Κασσελάκη.     

Όσο για τα απλά μέλη αυτού του κόμματος, τους αγωνιστές της Αριστεράς και τους ψηφοφόρους, είμαστε βέβαιοι ότι την Κυριακή, εγκαταλείποντας κάθε αυταπάτη, θα επιστρέψουν στον κ. Κασσελάκη το “μαύρο” που επιχείρησε να ρίξει πάνω σε πρόσωπα και αγωνιστές με τεράστια προσφορά στην Αριστερά, στις θετικές πλευρές και τα επιτεύγματα της  διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Θα πουν ένα βροντερό «Φτάνει πια» στον εκφυλισμό και το διασυρμό της Αριστεράς.

Την Κυριακή, ψηφίζοντας Νέα Αριστερά, θα δώσουν αποφασιστική και  υπερήφανη απάντηση στη σπίλωση της Αριστεράς, στους υποκινητές της άθλιας συκοφαντίας  και στην υιοθέτηση σταλινικών, τραμπικών   και αυριανικών πρακτικών από τον μοιραίο κ. Κασσελάκη και την ομάδα του».

Διαβάστε επίσης

Ευρωεκλογές: Απόντες Καραμανλής και Σαμαράς από τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ – Μάχη Βόζεμπεργκ με Αυτιά για την πρωτιά

Μητσοτάκης: Ομιλία στη Θεσσαλονίκη και συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 την Τετάρτη

Σοφία Μπεκατώρου: Ενδεχομένως και ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη Μαρέβα για το πόθεν έσχες – Δεν είμαι υπέρ αυτών των πρακτικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.06.2024 21:46