Η Βίκυ Φλέσσα έχει τώρα άλλες ανησυχίες: Εξηγεί για ποιο λόγο θα έκανε απεργία πείνας και τι σχέδια έχει για την ελληνική γλώσσα
Η δημοσιογράφος – και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ – Βίκυ Φλέσσα μίλησε σε εκπομπή του Action 24 για διάφορα ζητήματα, παρουσιάζοντας και τον τρόπο δράσης της. Από τα θέματα που βάζει στην ατζέντα, με αιχμή τη θρησκεία και την ελληνική γλώσσα, – τουλάχιστον δεν ασχολείται με τα… Τέμπη – αντιλαμβάνεται κανείς ότι κάνει μία ύστατη προσπάθεια στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών, να κερδίσει το μέσο συντηρητικό, δεξιό ψηφοφόρο, ώστε να μπει στην οκτάδα – από την οποία απέχει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.
«Απεργία πείνας θα έκανα αυτή τη στιγμή στο Ευρωκοινοβούλιο, ακτιβισμός, για την Ιερά Μονή της χώρας», είπε χαρακτηριστικά.
Βίκυ Φλέσσα: Ψηφίστε με για να αναγνωριστούν τα ελληνικά ως παγκόσμια γλώσσα
Τέλος, η Βίκυ Φλέσσα έστειλε κι ένα μήνυμα για τους λόγους που καλεί τους πολίτες να την ψηφίσουν στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.
«Δεσμεύομαι για ευρωπαϊκά καλλιτεχνικά φεστιβάλ, για ευρωπαϊκούς δρόμους του κρασιού, για ευρωπαϊκούς μαθητικούς διαγωνισμούς.
Να καταφέρουμε να γαλουχήσουμε τους νέους φιλέλληνες. Θα μας ξεχάσουν στην Ευρώπη. Να υπάρχει μία φωνή, η οποία να τσιρίζει όταν μετατρέπεται η Αγια Σοφιά σε τζαμί. Όταν μετατρέπεται η Ιερά Μονή της Χώρας σε τζαμί.
Για τα γλυπτά του Παρθενώνα. Θέλω να πάω στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως εκπρόσωπός σας για ν’ αναγνωριστεί επίσημα η ελληνική γλώσσα ως παγκόσμια.
Για να επιστρέψουν τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά στα ευρωπαϊκά σχολεία. Να θυμούνται όλες και όλοι τι είναι ο ελληνικός πολιτισμός», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Διαβάστε επίσης