Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Εργατικό ατύχημα, με αποτέλεσμα τρεις εργαζόμενοι ιδιωτικής ναυπηγοεπισκευαστικής επιχείρησης να υποστούν εγκαύματα στα χέρια, σημειώθηκε στα Πέραμα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, προσπάθησαν να σβήσουν πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο ανοιχτό κατάστρωμα φορτηγού πλοίου κατά τη διάρκεια εργασιών.
Το λιμενικό ανακοίνωσε ότι πρόκειται για τρεις άνδρες 60, 42 και 33 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά μέσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο εκπρόσωπος της επιχείρησης, ο τεχνικός ασφαλείας εργασιών και ο χειριστής εργαλείου κοπής σωλήνων για σωματικές βλάβες από αμέλεια.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Κακοκαιρία εξπρές με βροχές, καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.