Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τα μικρά τηγανητά ψαράκια είναι ένα ταπεινό αλλά αγαπημένο καλοκαιρινό γεύμα της ελληνικής οικογένειας αλλά και ένας περιζήτητος μεζές.
Ειδικά στις Κυκλάδες ο πιο συνηθισμένος τρόπος μαγειρέματος της αθερίνας είναι στο τηγάνι με κρεμμύδια και αποτελεί μια παραδοσιακή και μοναδική λιχουδιά που θα λατρέψετε!
Φτιάξτε το υπέροχο αυτό έδεσμα για τη γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (6 Αυγούστου), όπου εν μέσω της αυστηρής νηστείας (από 1η έως 14 Αυγούστου), μόνο αυτή την ημέρα το ψάρι καταλύεται και επιτρέπεται η ιχθυοφαγία.
Μπορεί να γίνει και με γαύρο (ψιλό) καθαρισμένο, αφαιρώντας με προσοχή το κεντρικό του κόκαλο και το κεφάλι.
Διαβάστε επίσης
Το πιο δημοφιλές ποτό του καλοκαιριού, δεν ήταν παρά ένα φάρμακο ενάντια σε μια σοβαρή ασθένεια
Πίτσα Καπρέζε, από το νησί του Κάπρι
Κορνέ από το παρελθόν, από σφολιάτα, με γέμιση κρέμα πορτοκάλι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.